This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Geen ruimte op kantoor? Of volledig ontzorgd worden op locatie? Neem een kijkje naar vergaderlocaties in jouw regio. In deze nieuwsbrief hebben we speciaal voor jou een paar interessante vergaderlocaties op een rijtje gezet.

Veel leesplezier,
Marc Faber & Albert Sliedrecht
EEN PRACHTIGE PLEK VOOR AL UW ZAKELIJKE EVENEMENTEN
Vergaderen op een unieke plek?

Deze locatie in een oud kasteel biedt uw bedrijf en werknemers de mogelijkheid om op een van de meest unieke locaties van Oost-Nederland te vergaderen. Ieder bedrijf wil graag zijn werknemers blijven stimuleren door middel van het aanbieden van vernieuwing. Deze vernieuwing kan komen in verschillende vormen.
DE SERVICE WORDT AFGESTEMD OP JOUW WENSEN
Doe nieuwe inspiratie op, vergader op locatie

Op zoek naar een inspirerende locatie voor jouw brainstormsessie, workshop, teambuilding of meerdaags verblijf met je personeelsvereniging? Bij SterGroep groepsaccommodaties vind je voor elke denkbare groep de geschikte locatie!
VERGADEREN OP DE BOERDERIJ
Landelijk vergaderen met bijzondere zorg en aandacht

Deze mooie boerderij is gelegen in Oldelamer, een dorpje dichtbij Wolvega en Heerenveen in de provincie Friesland. De boerderij stamt uit 1843 en bij herbouw is het authentieke voorhuis behouden. Boerderij Ruimzicht ligt midden in het groen, tussen de weilanden. Een fijne plek voor een meeting waarbij rust en ruimte gewenst is. 

 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij
0512-745220 of a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven