This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 

Beste %FIRSTNAME%,

Nu al berichten over kerstpakketten? Ja, nu al! Wij vinden het belangrijk dat jij als abonnee van Hét Ondernemersbelang jouw werknemers tijdens de kerst kan voorzien van een mooi en exclusief kerstpakket. En, omdat kerstpakketten altijd zeer gewild zijn zorgen wij ervoor dat jij nu al je slag kunt slaan. Om die reden vind je in deze special allerlei artikelen van bedrijven die jou kunnen voorzien van een prachtig kerstpakket. Van bierpakketten tot pakketten gevuld met de lekkerste chocolade.

Veel leesplezier,
Anneke van der Heide

ERVARING, VAKMANSCHAP EN PASSIE VOOR BIEREN
Passie van de bierspecialist

Een bierwinkel? “Nou daar zijn er wel meer van.”, zou men dan kunnen denken. Of deze: “In een beetje buurtsuper hebben ze het ook.” Maar leveren ze daar ook de kennis en service? Vertellen zij je wat erbij hoort, wat weten zij over de brouwer of brouwerij of leveren zij een mooie anekdote? Meer dan waarschijnlijk niet dus. Op naar het walhalla der bieren!
DOE EEN DUIT IN HET ZAKJE
Op zoek naar een uniek kerstgeschenk voor jouw personeel? 3 tips voor een onvergetelijke ervaring

Kerst is traditiegetrouw hét moment om waardering voor medewerkers en relaties te laten blijken. Toch is het niet altijd makkelijk om iets te bedenken wat iedereen leuk vindt. Uit onderzoek blijkt dat een origineel kerstcadeau met de juiste aandacht het beste wordt ontvangen door jouw medewerkers en relaties!
VOOR EN DOOR BIERKENNERS
Waarom een speciaalbierpakket als kerstpakket?

Speciaalbier is nog nooit zo populair geweest anno nu. In Nederland alleen al meer dan 1000 brouwerijen met een zeer breed assortiment speciaalbier. Bierstijlen van blond tot Russian Imperial Stout.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met ons via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven