This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your ActiveCampaign account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.
Don't have an ActiveCampaign account? Get a free one today.

Preview
Opslagwereld
Februari 2021
Beste %FIRSTNAME%,

In onze tweede nieuwsbrief van dit jaar weer aandacht voor diverse onderwerpen.
Z-Box versus lastige stuifsneeuw
6 manieren om als self storage manager meer geld te verdienen
Shortlease; de kortste weg naar meer omzet
Z-Box: 4 redenen voor de verrassend korte terugverdientijd

Veel leesplezier!

De Z-Box versus urenlang vallende stuifsneeuw
Leveren is één ding, maar monitoren soms nog veel belangrijker. We werden opeens getrakteerd op een onvervalste winterweek met taferelen die op een schilderij van Hendrick Avercamp niet zouden misstaan. Iets wat de laatste jaren in ons land niet meer was voorgekomen. Zouden onze containers deze test goed kunnen doorstaan?
Omzet vergroting voor operators: 6 tips

Als self-storage manager wilt u natuurlijk succesvol zijn en dat kan alleen als u een goed renderend bedrijf hebt. Dat kan best nog lastig zijn als u opereert in een markt met veel concurrentie. Wanneer u echter voldoende aandacht schenkt aan onderstaande zaken kunt u een heel eind komen.
Shortlease; de kortste weg naar meer omzet
Stel, u gaat (ver)bouwen en daarom heeft u tijdens deze periode te weinig opslagruimte. Of, u heeft een klant die op korte termijn tijdelijke opslag nodig heeft. Geen nood, u kunt dit soort uitdagingen snel tackelen wanneer u onze Z-Boxen gaat shortleasen.
Z-Box: 4 redenen voor de verrassend korte terugverdientijd
De prijs van onze fraaie Z-Box is een andere dan voor een gemiddelde zeecontainer. Toch is het de investering meer dan waard.
We noemen 4 belangrijke redenen waarom u uw investering vaak sneller kunt terugverdienen dan u denkt en een hoger rendement kunt bereiken.

Universal Storage Containers®

Website: https://www.universalstoragecontainers.nl
E-mail:
sales@universalstoragecontainers.nl

Telefoon: +31 570 756035
Adres: Duurstedeweg 6, 7418 CK Deventer, Nederland
KvK nummer: 38023078
BTW nummer: NL804517691B01

 
 
 
 
Disclaimer
Van alle teksten en foto’s in deze nieuwsbrief berust het auteursrecht bij USC, tenzij anders vermeld. Gebruik is alleen toegestaan na bronvermelding. Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de informatie op websites van derden waarheen deze nieuwsbrief verwijst, geldt dat USC niet aansprakelijk is voor de inhoud, noch voor schade voortvloeiend uit het gebruik daarvan.