This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
MAATWERK EN FLEXIBELE OPLOSSINGEN
MSP Maandag® Managed Services wint unieke 3-in-1 tender Provincie Drenthe, Prolander en RUD

Maandag® Managed Services, onderdeel van Maandag® Holding maakt vandaag bekend dat zij een gezamenlijke tender van de Provincie Drenthe, de Drentse landschapsbeheerder Prolander en de Regionale Uitvoeringsdienst Drenthe (RUD) gewonnen heeft. Maandag® Managed Services zal als maatwerk-inhuurspecialist het inhuurproces van tijdelijke professionals volledig overnemen van de drie samenwerkende partijen. Het gaat hierbij om zeer specialistische functies zoals landmeters, archeologen en experts op het gebied van de Nieuwe Omgevingswet. Vandaag werden de handtekeningen onder de contracten gezet.
 
HET VERBINDT ONS ALLEMAAL
Musical De Tocht succesvol van start bij uitgifte obligaties op de NPEX-effectenbeurs

De Tocht BV, producent van de spektakelmusical over De Elfstedentocht, heeft via de NPEX-effectenbeurs voor een bedrag van minimaal €500.000 obligaties uitgegeven waarop in korte tijd al voor ruim €200.000 is ingeschreven. In totaal zijn er obligaties beschikbaar voor maximaal €1,9 miljoen aan inschrijvingen. De opbrengst van de lening wordt gebruikt voor een van de grootste theaterproducties in Nederland. Obligatiehouders ontvangen jaarlijks 8,5% rente en per obligatie. De lening heeft een looptijd van 20 maanden.
 
 
GEZOND KERSTPAKKET SAMENSTELLEN
Waarom dit jaar niet eens een gezond kerstpakket?

Wij, Ralph Moorman en Juglen Zwaan hebben weer de handen ineengeslagen om onze favoriete producten te selecteren voor de JouwBox Kersteditie! We kennen elkaar al vele jaren als collega’s en vrienden met een gezamenlijke missie om mensen te helpen met het maken van gezondere keuzes.
 
 
GELD LENEN KOST GELD
Hoe wordt de rente op een zakelijke lening bepaald?

Als ondernemer zal je in veel gevallen financiering nodig hebben. Dit kan onder meer door je eigen geld te investeren, maar ook door een zakelijke lening af te sluiten. Op deze pagina lees je alles over hoe de rente op een zakelijke lening wordt bepaald.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven