This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Pak kansen met zakelijke financiering. Nu 2 maanden kosteloos lenen.
U leest het goed, kosteloos!

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw omzet te laten groeien richting het einde van het jaar, wilt u voorraad in kopen voor Black Friday of bent u zich al aan het voorbereiden voor de December inkopen? Dan heeft CapitalBox misschien wel dé oplossing.
Wij hebben een speciaal aanbod: twee maanden lang een zakelijke lening van max. €50.000,- geheel kosteloos. Geen verborgen kosten of langlopende verplichtingen.

Betaalt u de lening binnen 2 maanden terug dan kost het u niets. Als u de financiering langer wilt houden, wordt de lening omgezet in een gewone zakelijke lening. Wat u ook kiest, de eerste twee maanden zijn kosteloos. Simpel!

Wij willen ondernemers in staat stellen het beste uit hun bedrijf te halen en hen financiële steun te bieden om hun bedrijf te ontwikkelen en te laten groeien. Nu ondernemers in Nederland, na het aflopen van de Corona steun, weer volledig op eigen benen moeten gaan staan, hopen wij ondernemers hierbij te kunnen helpen.
Het aanbod:
Gemakkelijk online aanvragen
Geen ingewikkeld proces of papierwerk, het is simpel en het kost u niets
Ontvang een vrijblijvend aanbod
Als u in aanmerking komt voor financiering neemt één van onze medewerkers binnen 1 werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.
De eerste 2 maanden betaalt u niets
U betaalt twee maanden lang geen rente. Ook hoeft u geen afsluitkosten te betalen over de gehele lening (normaal 2.95%)
Gebruik de financiering 2 maanden kosteloos
Daarna is de keuze aan u: of u betaalt het geleende bedrag binnen twee maanden volledig terug of de lening wordt omgezet in een gewone, rentedragende lening die u in maandelijkse termijnen aflost. Als u de lening houdt blijven de eerste twee maanden echt gratis en betaalt u ook geen afsluitkosten.
Interesse?
Op zoek naar meer informatie over dit aanbod? Kijk dan op de speciale actiepagina via de button hieronder.
Meer informatie?
Heeft u nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Bel ons op 020 797 58 25 of stuur een mail naar
support@capitalbox.nl. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9:00 – 17:00.
 
Let op dit aanbod is geldig tot 31 oktober 2021.
 
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven