This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
"WE IMPLEMENTEREN DEZE TECHNOLOGIE IN BESTAANDE PRODUCTEN"
AI-zoekmachine helpt juristen en fiscalisten zoeken in toenemende juridische content

Sdu neemt per 5 januari 2023 Bluetick over. Hierdoor kunnen advocaten, fiscalisten en andere juridische professionals voortaan beter en sneller zoeken naar uitspraken, commentaren, literatuur en andere juridische content in alle databases en juridische bronnen van Sdu, zoals OpMaat en NDFR maar ook Rechtsorde.
 
 
"EEN GROOT DETECTIEBEREIK EN WERKT MET INFRAROOD LICHT"
Geen vertraging van uw bouwproject dankzij mobiele camerabewaking

Koperkabels, gereedschap, brandstof. Niets is tegenwoordig meer veilig op een bouwplaats met dieven en vandalen constant op de loer. Liefst één op de twee bouwbedrijven is slachtoffer van 1 à 3 diefstallen op de bouwplaats per jaar. Diefstal of vernieling brengt bovendien extra kosten met zich mee én vervelende vertraging van uw project. De UFO’s van Kooi Camerabewaking bieden wat dat betreft uitkomst. Met hun infraroodcamera’s en back up van het eigen Kooi Alarm Center is iedere bouwplaats 24/7 beveiligd.
 
 
DE BESTE 'PERSOONLIJKE MATCH'
De zoektocht naar personeel uitbesteden: executive search en andere opties

Personeel vinden om je vacatures ingevuld te krijgen is niet meer zo makkelijk als het ooit geweest is. We hebben te maken met krapte op de arbeidsmarkt en daardoor dus een personeelstekort. Bedrijven moeten vechten om medewerkers en werkzoekenden hebben het redelijk voor het uitkiezen. Alleen een vacature publiceren en vervolgens achterover gaan zitten wachten op reacties is dus niet per se meer een goede methode om je vacatures vervuld te krijgen. Om zelf niet veel tijd in het vinden van nieuwe medewerkers te hoeven steken, kun je deze taak uitbesteden aan dienstverleners zoals een executive recruiter die dit actief voor je oppakken. We bespreken een aantal opties die je voorhanden hebt om de zoektocht naar personeel uit te besteden.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven