This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

De band tussen jou en je collega’s versterken en verbreden tijdens een bedrijfsuitje/ teambuildingactiviteit? In deze nieuwsbrief vind je de leukste uitjes in Nederland.

Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
RACE MET 60 COLLEGA'S TEGELIJK!
Kom Formule 1 racen met je collega’s!

Nederland kent een nieuw uniek bedrijfsuitje. Hier race je samen met je collega’s over de mooiste Formule 1-circuits ter wereld! Met het succes van Max Verstappen is Formule 1 in Nederland populairder dan ooit! Voor iedereen die samen met zijn of haar collega’s wil ervaren hoe het is om in een Formule 1-bolide over het circuit te racen, is er nu Racesquare.
BELOON JE MEDEWERKERS
3 belangrijke B’s bij een krappe arbeidsmarkt: Belonen, Binden & Benutten

Natuurlijk raakt de krapte op de arbeidsmarkt vrijwel alle sectoren. Volgens de UWV-spanningsindicator werkt 82% van de Nederlanders in een beroepsgroep waar momenteel krapte is. In tijden van krapte is het belonen (en daarmee binden) van medewerkers dus cruciaal. De personeels- en incentive reizen van Edgeplore helpen bedrijven om medewerkers te belonen en te binden aan de organisatie.
PLEZIER STAAT BIJ ONS VOOROP
Let's get together!

Na een lange periode van thuis werken, waarin bedrijfsuitjes niet mogelijk waren mogen we nu weer lekker bij elkaar komen. Misschien is het nu wel belangrijker dan ooit om aan de teambuilding te werken of om gewoon gezellig weer bij elkaar te komen. Wij van Go Active hebben niet stil gezeten. We hebben leuke nieuwe programma’s voor het ultieme bedrijfsuitje!
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven