This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Als je als MKB-ondernemer wilt groeien dan moet je als eerste intern je zaken goed op orde hebben. Het BIEB- besturingsmodel helpt je om je organisatie naar een next level in professionaliseren te ontwikkelen.
BIEB-Leiderschap
Ondernemers willen dat ze klanten op de juiste wijze bedienen, met de juiste producten en diensten. Dat lukt het beste wanneer je organisatie zich vooral kenmerkt in een hoge arbeidsvreugde en slim werken. Daarbij dien je wel focus aan te brengen op een van de deze drie aspecten:

  • Klant. [de klant op alle mogelijke vlakken 100% te ontzien en te leveren wat hij vraagt]
  • Product. [het allerbeste product in de markt kunnen leveren]
  • Proces. [een meest efficiënt ingericht proces]
BIEB-besturingsmodel
BIEB is een besturingsmodel voor directeuren, managers en andere leidinggevende functies.
BIEB staat voor Business Integraal & Effectief Besturen.
Het BIEB-model als MKB-versie is ontwikkeld om een organisatie op alle belangrijke onderdelen optimaal in te richten. Het bestaat uit 10 onderdelen zoals Stem van de klant en Teamontwikkeling.
Via een leiderschapsprogramma worden leidinggevenden  getraind en gecoacht in het doorgronden van de onderliggende theorie en het in de praktijk toepassen van het model

Dit levert het BIEB-model zoal verder op:
  • Professionelere leidinggevenden
  • Meer arbeidsvreugde
  • Minder ziekteverzuim en personeel verloop
  • Sneller realiseren van doelen of doorvoeren vernieuwingen
  • Verkorten van levertijden
  • Hogere kwaliteit van diensten en producten en dienstverlening
  • Besparing van operationele kosten
 
Moja Potential Activation heeft dit model reeds bij vele klanten succesvol geïmplementeerd,
In vijf stappen [1. intakegesprek, 2. Analysefase, 3. Implementatie fase, 4. Boring fase en 5. Terugkomsessie] wordt een heel programma doorlopen. Dat kan gelden voor alle leidinggevenden in je bedrijf of een beperkt aantal leidinggevenden.


Wil jij met je bedrijf in 2023 verder groeien en kan je daarbij hulp gebruiken in organisatieontwikkeling? Meld je dan aan voor een gratis Organisatiediagnose scan. Op 10 onderdelen brengen we de mate van volwassenheid van je organisatie in kaart en ontvang je advies in hoe je organisatie te ontwikkelen.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven