This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Midden-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
David de Waard
WAAR LIGGEN DE SAMENWERKINGSKANSEN?
Flevoland Vastgoed 2022: Volop vastgoedkansen en ambities

Op 28 september organiseert SPRYG Real Estate Academy de 8e editie van het netwerkevent Flevoland Vastgoed. In 1 middag wordt u door de gedeputeerde, wethouders van Almere en Lelystad en actieve marktpartijen volledig bijgepraat over alle vastgoedontwikkelingen en plannen in Flevoland. Kom ook netwerken op dit drukbezochte event. Als lezer van het Ondernemersbelang kunt u met 50 euro korting deelnemen met code ONB50. Schrijf u snel in!
ZO SNEL MOGELIJK WAARDE TOEVOEGEN VOOR DE KLANT
“Luminis maakt groeiambities waar met investeerder M80”

Luminis maakte 2 september 2022 bekend dat het private-equityfonds M80 een meerderheidsbelang in het bedrijf heeft verworven. Het Belgische M80 biedt software- en technologiebedrijf Luminis de kans haar strategie en marktpositie verder uit te bouwen. Luminis wordt onderdeel van een platform waar ook XPLUS, een Belgisch expert in enterprise IT-architectuur, deel van uitmaakt. M80 is voornemens de komende maanden selectieve overnames te doen in Europa met als doel een portfolio van best-in-class specialisten op gebied van digitale transformatie op te bouwen.
GEBRUIK EEN BOEKHOUDPROGRAMMA
Tips voor een efficiënte boekhouding

Het bijhouden van de boekhouding is waarschijnlijk niet je favoriete klusje. Het is typisch iets wat mensen eindeloos voor zich uitschuiven om uiteindelijk totaal het overzicht kwijt te zijn. Toch is het belangrijk dat de boekhouding goed gebeurt: een efficiënte boekhouding en een goed boekhoudprogramma scheelt je stress en levert geld op. Met deze 5 tips zorg je voor een overzichtelijke boekhouding die je niet al te veel tijd kost.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 222 of d.dewaard@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven