This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Aanmeldformulier stopperplekken
Beste %FIRSTNAME%,

Heeft u er altijd al van gedroomd om zichtbaar te zijn langs de (snel)weg, maar schrikken de hoge kosten u af? REBL Media beschikt over 150 digitale (groot)formaat locaties langs (snel)wegen door heel Nederland. Op 50 van deze locaties hebben ze nog laatste beschikbare ruimtes over.

REBL Media wendt de ruimtes aan om bedrijven die zijn aangesloten bij het Ondernemersbelang kennis te laten maken met de kracht van enorme digitale reclamemasten en billboards langs drukke (snel)wegen, om naamsbekendheid op te bouwen en nieuwe klanten te werven. Het normale tarief ligt tussen de €1000,- €1.500,- per locatie per week.

Rebl Media biedt deze laatste stopperplekken nu aan voor fractie van deze prijs in het drukste kwartaal van het jaar. Digitale masten zijn al beschikbaar vanaf € 295,- per locatie per week. Ze kunnen tevens de uiting voor u opmaken en u ontvangt foto’s van uw campagne.
Vanwege de verwachte interesse wordt onderstaande aanbieding gedaan op basis van beschikbaarheid. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. We raden u dan ook aan om bij interesse snel te reageren om teleurstelling te voorkomen.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven