This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou een aantal artikelen hebben uitgelicht.

Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
ANDERS WERKEN IN EEN BRUISEND ONDERNEMERSHUIS
Verbouw hoofdkantoor VNO-NCW; de visie van Leo de Boer (directeur)

Een dynamisch en bruisend ondernemershuis, waarin ontmoeten en samenwerken centraal staan. Dat stond VNO-NCW voor ogen toen de vereniging HEVO inschakelde voor de verbouwing van haar verdiepingen in de Malietoren in Den Haag. Met goed resultaat, zegt directeur Leo de Boer van VNO-NCW. In de eerste acht weken dat het nieuwe bedrijfsrestaurant na de lockdown in gebruik was, waren er al meer mensen geweest dan in de vijf jaar ervoor in de kantine.
DE CHOCOLADEFABRIEK BESCHIKT OVER EEN IJZERSTERKE POSITIE
De Chocoladefabriek naar NPEX-beurs met certificaten van cumulatief preferente aandelen

De Nederlandse chocoladeproducent De Chocoladefabriek B.V. geeft voor een bedrag van maximaal €3 miljoen certificaten van cumulatief preferente aandelen uit. Het jaarlijkse dividend op de ‘cumprefs’ met een nominale waarde van €1.000.- bedraagt 8% op jaarbasis. De cumprefs worden na 5 jaar teruggekocht door de onderneming.
EEN GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK
Is een laadpaal rendabel voor jouw onderneming?

Laadpalen, we zien ze steeds meer terug in het straatbeeld. Naast het feit dat we laadpalen op openbare wegen en bij mensen thuis zien, zien we óók steeds meer bedrijven die hierin investeren. Het is voor zowel je klanten als je medewerkers een extra service. En daarnaast draag je natuurlijk ook nog je steentje bij qua duurzaamheid.
PASSIE EN ENERGIE
Zuivelhoeve bestaat 40 jaar

Zuivelhoeve vierde vrijdag 24 juni dubbel feest. Ze bestaat namelijk 40 jaar én opent haar gloednieuwe uitbreiding in Twekkelo. Wat begon als klein winkeltje in een oude klompenschuur groeide uit tot duurzame zuivelbereider van zo’n 8.100 vierkante meter. Een hele mijlpaal!
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven