This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
BEVEILIGING VAN GROTE EN COMPLEXE BOUWTERREINEN
UFO’s weren dieven en zwervers van sloopterrein Agrifirm Utrecht

Een gigantische fabriek met toebehoren van ruim 10 hectare wordt momenteel op industrieterrein Lage Weide in Utrecht vakkundig ontmanteld. Om dieven, oud-ijzerhandelaren en zwervers te weren, bewaken Units For Observation (UFO’s) van Kooi Camerabewaking het terrein. “Je wilt niet alleen beveiligd zijn tegen diefstal maar ook voorkomen dat iemand zich in het pand heeft verschanst als onze kraan met de knipschaar aan het werk gaat,” aldus uitvoerder John van der Meer.
 
 
GEEF MANTELZORGERS BINNEN JE ONDERNEMING DE KANS OP COACHING
Mantelzorg

Hebt u dat ook? Personeel dat ook mantelzorger is? Personeel dat zorgt voor een dierbare? Kent u de term ‘mantelzorger’? Toen ik die term voor het eerst hoorde dacht ik: dit is gek. Het lijkt wel een beroep. Natuurlijk zorg je voor je dierbaren! Daar hoeft toch geen aparte term voor bedacht te worden?
 
 
"WE BLIJVEN INVESTEREN IN HET VERBETEREN VAN ONZE DIENSTVERLENING"
Parkstad Inspecties versterkt marktpositie met overname Rogaco in Tholen

Parkstad Inspecties uit het Zuid-Limburgse Schinnen neemt Rogaco Inspectie & Advisering BV uit Tholen (Zeeland) over. Rogaco voert advies en inspecties uit aan gas- en stookinstallaties en brandstofleidingen in heel Nederland. Dit sluit naadloos aan op de dienstverlening van Parkstad Inspecties, dat organisaties, overheden en bedrijven naast gas- en stookinstallaties ook advies en inspecties aan elektrotechnische installaties en energieadvies aanbiedt.
 
 
VOORDELEN VAN PRIVATE EQUITY
MKB-bedrijf verkopen? Stap over angst voor private equity heen!

Private equity investeerders schieten als paddenstoelen uit de grond. Voor steeds meer beleggers is dit een prima optie voor hun geld, om buiten de beurs om te investeren in een onderneming. Mkb-bedrijven reageren vaak huiverig. Dit zijn toch die ‘sprinkhanen’ die jouw bedrijf in no time leegtrekken? Of maakt onbekend onbemind?

Overnamespecialist Diligence ziet het vaak: mkb’ers die bij de verkoop van hun bedrijf de boot af houden richting private equity. Een gemiste kans, want private equity investeerders helpen juist vaak een mkb-bedrijf vooruit, weet deze specialist.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven