This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
INNOVATIEVE CATERING
Markies Catering verandert naam naar Appèl

Zowel Markies Catering als zusterbedrijven Zo-vital, SAB, FM at Work en Scoolcompany gaan vanaf vandaag samen verder onder één naam: Appèl. Hiermee wil de Bossche cateraar Appèl het merk en de dienstverlening verder versterken.

Hans van Veen, algemeen directeur Appèl: “Met deze keuze investeren we in de toekomst van onze dienstverlening. Markies Catering, Zo-Vital, SAB, FM at Work en Scoolcompany hebben zich bewezen als bijzondere merken, die door klanten zeer gewaardeerd worden. Door al onze activiteiten onder één naam te bundelen, versterken we ons merk en ons aanbod.

 
"EEN ZWITSERS ZAKMES, WORDT HET OOK WEL GENOEMD"
Commercieel directeur Tom Kropf versterkt Unibouw

De commerciële afdeling van Unibouw heeft zich versterkt met het aantrekken van Tom Kropf als Commercieel Directeur. Voor het Gemertse bouwbedrijf is het een strategische keuze om in te zetten op zijn uitgebreide ervaring en bewezen track record in het optimaliseren van commerciële activiteiten.

Tom Kropf kijkt ernaar uit om op 1 maart te starten: "Echt meedenken met ondernemers, verwachtingen overtreffen en gezamenlijk streven naar een optimaal bedrijfsresultaat voor zowel de gebruiker als voor ons als bouwer: mijn visie op commercie sluit naadloos aan bij die van Unibouw en daarom ben ik ervan overtuigd dat we het bedrijf samen naar grotere hoogten kunnen brengen.”
 
 
VOORWAARDEN EN OVERWEGINGEN DIE VAN BELANG ZIJN
Reststroken, een alternatieve en goedkope manier voor meer bedrijfsgrond

Het aankopen van reststroken en niet geregistreerde grond voor zakelijke doeleinden kan een interessante mogelijkheid zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar uitbreiding of optimalisatie van hun huidige locatie. Reststroken zijn vaak stukken grond die geen duidelijke eigenaar hebben of niet actief gebruikt worden. Deze kunnen grenzen aan het eigendom van een bedrijf en bieden potentieel voor uitbreiding of andere zakelijke doeleinden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven