This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Leuk dat je onze regionale nieuwsbrief van Noord-Nederland leest.

Dit keer met o.a. een interessant artikel over de promotiedagen Noord-Nederland die in november weer fysiek plaats zullen vinden. IntroStart schrijft over het combineren van marktvalidatie en risicoloos financieren.


Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht
TIJDELIJK GRATIS PRODUCTVIDEO PLAATSEN
IntroStart: combineer marktvalidatie met risicoloos financieren.

Binnenkort gaat IntroStart live, een online platform voor pre-sales van nieuwe business-to-consumer producten. Producenten kunnen hier hun nieuwe consumentenproduct met behulp van een korte videopresentatie introduceren aan de consument.

BLIJF IN GESPREK MET JE PERSONEEL
Vakantiegeld uitbetalen? Geen probleem!

Ieder jaar zijn je werknemers in mei of juni nét iets blijer aan het einde van de maand dan alle andere maanden. Het vakantiegeld wordt dan namelijk uitgekeerd. Dit jaar zorgt het vakantiegeld echter voor veel werkgevers die zwaar getroffen zijn door de coronacrisis voor problemen. Een vervelende situatie in deze toch al lastige tijd, want je wilt je hardwerkende personeel niet teleurstellen. Wat kun je doen om iedereen aan boord te houden, maar zelf niet ten onder te gaan?
ER BESTAAT EEN ENORME BEHOEFTE AAN HET ECHTE FYSIEKE ONTMOETEN
Promotiedagen Noord-Nederland is terug met fysieke editie in november

De Promotiedagen is terug. Het grootste zakelijke evenement van Noord-Nederland opent op 9 en 10 november van dit jaar weer de deuren van Martiniplaza Groningen voor deelnemers en bezoekers. En daar is lang naar uitgekeken.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512-745224 of a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven