This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
BIJZONDER TROTS
Koninklijke opening nieuwe hoofdkantoor Boon Edam

Op vrijdagmiddag 8 december heeft Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander het nieuwe hoofdkantoor van Royal Boon Edam International B.V. in Edam officieel geopend. Dit evenement was ter ere van het 150-jarig bestaan van het familiebedrijf, een wereldleider op het gebied van beveiligingstoegangen en architectonische tourniquetdeuren.
 
EEN NIEUWE HORIZON, EEN NIEUW MERK
Softbrick en Manus bundelen krachten en gaan samen verder als: Manus

Twee vooraanstaande spelers op het gebied van Workforce Managementsoftware, Softbrick B.V. en Manus Software Europe B.V. beiden onderdeel van de Canadese Valsoft Corporation Groep , slaan vanaf 4 december a.s. de handen ineen en gaan verder onder de naam MANUS . Deze consolidatie markeert een spannende ontwikkeling in de wereld van Workforce Managementsoftware (WFM), personeelsplanning en urenregistratie.
 
 
DENK BUITEN DE GEBAANDE PADEN
Een eigen bedrijf starten? Volg deze slimme stappen!

Gefeliciteerd met de beslissing om je eigen bedrijf te starten! Voordat je de sprong waagt, is een gedegen voorbereiding de sleutel tot succes. Bij Qeld zijn we er om je te begeleiden op elke stap van dit ondernemersavontuur, van het eerste idee tot het moment van opstarten.
 
HOE KAN JE EEN FACTUUR SNELLER BETAALD KRIJGEN?
3 tips om jouw factuur sneller betaald te krijgen

De gemiddelde betalingstermijn in Nederland ligt rond de 30 dagen. Dit betekent dat jouw geld gemiddeld 30 dagen vast zit in facturen. In deze periode heb je (nog) geen toegang tot je geld. Dit betekent dat je jouw geld niet kan investeren en niet kan besteden aan je onderneming, terwijl je dit geld misschien best goed kan gebruiken. Hoe kan je een factuur sneller betaald krijgen?
 
Fijne feestdagen!

Vanuit het hele team van Hét Ondernemersbelang wensen we u fantastische feestdagen en een voorspoedig en succesvol 2024. Ons voornemen voor het nieuwe jaar? U blijven informeren over essentiële ontwikkelingen die elke ondernemer moet weten! Ook in 2024 staan we klaar om u te ondersteunen bij uw ondernemersvragen en om uw verhalen en successen te belichten en te delen met een breed publiek.

Met een warme groet,

Lucas, Albert, Anneke, David, Michelle, Amber en Sanne
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven