This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
SAMEN GAAN WE WERKEN AAN EN INVESTEREN IN DE TOEKOMST
Takkenkamp Groep en Imto Benelux slaan de handen ineen

Takkenkamp Groep BV en Imto Benelux hebben overeenstemming bereikt over een overname. De overname van Imto past binnen de ambitie van de Takkenkamp directie om verder door te groeien in de verduurzaming van onroerend goed en daarbij de landelijke dekking uit te breiden met een mooie vestiging in regio Zuid Holland. Voor Imto betekent deze samenwerking een veelbelovende en toekomstbestendige mogelijkheid om het groeipotentieel binnen de organisatie en het werkgebied volledig te benutten.
 
VAN EEN KORTE KETEN NAAR EEN SLIMME KETEN
BOER&NLekker en Lokalist slaan handen ineen om versnipperde korte keten duurzaam te verbinden

Het korte ketenconcept BOER&NLekker, een initiatief van boerencoöperatie Agrifirm, en bestel- en transportplatform voor lokaal eten Lokalist bundelen hun krachten, met een nieuwe focus op de zakelijke markt. De versnipperde korte keten bestaat op het moment uit veel individuele boeren die hun producten zelf in eigen netwerken verkopen en vervoeren. Samen bieden de partners een totaaloplossing van boerennetwerk en logistiek voor het efficiënt aan elkaar knopen van de individuele boeren. De oplossing is vanaf nu actief met vijftig duurzame boeren in de provincies Noord-Brabant en Utrecht. Vanaf het tweede kwartaal start de landelijke uitrol.

 
BESPARING CO2 DUURZAAM RIJGEDRAG NU GEVALIDEERD BEREKEND
Apployee toont verband tussen CO2-uitstoot en rijgedrag chauffeurs aan met BigMile

Apployee, specialist in duurzame inzetbaarheid van medewerkers, maakt bekend dat het de software van BigMile gaat integreren. Hierdoor kan Apployee onderbouwd met gevalideerde calculaties aantonen dat het rijgedrag en de vitaliteit van vrachtwagenchauffeurs een groot effect hebben op de CO2-uitstoot.

Besparing CO2 duurzaam rijgedrag nu gevalideerd berekend.
 
HET SCHOONHEIDSIDEAAL VAN DE KETEN
Nederland komt in actie! Update 100.000 kilo wortels die niet aan het perfecte plaatje voldoen!

No Waste Army kwam in contact met biologische boer Cornelis uit Ooltgensplaat in Zuid-Holland die een groot deel van zijn voorraad wortels niet kwijt kan. Hij zat namelijk met een overschot van 100.000 kilo wortels die niet aan het schoonheidsideaal van de voedselketen voldoen, de wortels blijken een verkeerde vorm of maat te hebben. No Waste Army komt in actie!

Iedereen kan helpen het probleem van Cornelis op te lossen. Cornelis zoekt nog afnemers die vanaf 1.000 kilo en voor een eerlijke prijs wortels willen afnemen.

 
KRACHTEN GEBUNDELD
Snijder Incasso wordt Bosveld

Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders krijgt een nieuwe naam en logo. Per 1 februari 2024 gaat zij “Bosveld Beverwijk B.V.” of kortweg “Bosveld” heten.

In september 2022 heeft Bosveld Gerechtsdeurwaarders en Incasso’s Snijder overgenomen. Onze krachten zijn vanaf dat moment al gebundeld. Nu volgt ook het gezicht naar buiten toe: één naam met één logo. Onze vestiging in Beverwijk blijft verder in dezelfde vorm actief.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven