This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Heb jij tijdens de coronacrisis een beroep gedaan op steunregelingen van de overheid zoals de Tozo, NOW of TVL? Dan moet je binnenkort misschien een deel (of het volledige bedrag) aan de overheid terugbetalen! Qeld Bedrijfsleningen zet de belangrijkste informatie over de terugbetaalplicht voor ondernemers op een rij.
Het demissionair kabinet stopte onlangs de coronasteun voor ondernemers. Het einde van dit steunpakket betekent niet alleen het wegvallen van de Tozo-, NOW- en TVL-regelingen, maar ook de invoering van een terugbetaalplicht.

Moet jij als ondernemer coronasteun terugbetalen?
Dat is afhankelijk van het type steun dat je hebt ontvangen, hoe jouw bedrijf heeft gedraaid tijdens corona en welke instantie het geld heeft uitgekeerd.

Je kunt bijvoorbeeld een terugbetaalplicht hebben als:
> Jouw bedrijf beter presteerde dan je had verwacht
Heeft jouw bedrijf, tegen verwachting in, een paar goede maanden gehad tijdens de coronacrisis - en had je daar niet op gerekend bij het aanvragen van coronasteun? Dan moet je waarschijnlijk een deel van jouw ontvangen steun terugbetalen.

>
Het geld dat je hebt ontvangen, een lening van de overheid was
Maakte je tijdens de coronacrisis gebruik van een overbruggingslening, zoals de Kleine Kredieten Corona garantieregeling (KKC) of de Tozo-bedrijfskapitaal-regeling? Dan moet je deze lening, inclusief rente en aanvullende kosten, aan de uitkerende instantie terugbetalen.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven