This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 

Beste %FIRSTNAME%,

Nu al berichten over kerstpakketten? Ja, nu al! Wij vinden het belangrijk dat jij als abonnee van Hét Ondernemersbelang jouw werknemers tijdens de kerst kan voorzien van een mooi en exclusief kerstpakket. En, omdat kerstpakketten altijd zeer gewild zijn zorgen wij ervoor dat jij nu al je slag kunt slaan. Om die reden vind je in deze special allerlei artikelen van bedrijven die jou kunnen voorzien van een prachtig kerstpakket. Van bierpakketten tot pakketten gevuld met de lekkerste chocolade.

Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht & David de Waard

KEUZE UIT 800 VERSCHILLENDE KERSTPAKKETTEN
Wat is het beste moment om je kerstpakket te bestellen

Het afgelopen jaar zaten we middenin de Covid-19 pandemie, wat uiteraard invloed had op alles en iedereen. Zo ook op de kerstpakketten. Bedrijven die aan het einde van het jaar een kerstborrel organiseren om het kerstpakket te overhandigen hadden een groot probleem.

Bestel op Kerstpakkettenidee.nl tot en met 1-11-2021 met 5% korting.
DIVERSE HEERLIJKE CHOCOLADE
De Heerlijkste chocolade Sinterklaas, Kerst en Eindejaarsgeschenken

Uw zakenrelaties en medewerkers verrassen met een smaakvol chocoladegeschenk.
Een uniek cadeau geschikt voor iedereen, want wie wordt er nou niet blij van chocolade?
EEN GESCHENK DAT NET IETS MEER ZEGT
8000 jaar ervaring in wijn maken – dat proef je!

Georgië staat bekend als de bakermat van de wijn - de geboorteplaats waar het allemaal begon. In grote kleivaten die in de grond worden begraven, laten ze wijn gisten op de schil, pitjes en zelfs enkele rijpe stengels. Overblijfselen van deze qvevri's zijn opgegraven samen met enkele van deze pitten van de druiven, en met behulp van koolstofdateringstechnieken is bewezen dat ze meer dan 8000 jaar oud zijn. Deze oude techniek van het vergisten van wijn in de qvevri wordt nog steeds gebruikt.
EEN KERSTPAKKET MET JE EIGEN FINISHING TOUCH
De leukste en duurzaamste pakketten om dit jaar te schenken!

Vorig jaar werd digitaal werken de norm, dit jaar is hierin duidelijk een verschuiving te merken. Gelukkig, want zo’n ingesproken videoboodschap is best leuk, maar het uitdelen en ontvangen van een fysiek kerstpakket: daar kan natuurlijk niets tegen op. Er is volop vertrouwen dat het dit jaar weer kan, samen in verbinding.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met ons via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven