This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
ERVARING IS IN SOMMIGE GEVALLEN EEN GROTER VOORDEEL DAN KENNIS
Aanbestedingen
Maak aanbestedingen voor iedere ondernemer toegankelijk

Overheidsinstanties kopen in via zogeheten aanbestedingsprocedures. Iedereen kent wel een paar voorbeelden, van de aanleg van een nieuw viaduct, de levering van kantoorartikelen tot het onderhouden van plantsoenen in de gemeente. In feite kopen overheden min of meer alles in door middel van een aanbesteding.

Voor veel MKB ondernemers staan aanbestedingen synoniem aan veel werk, tijdrovend en lastig. Met als gevolg dat ze niet meedoen. Ten onrechte, want overheidsinstanties en gemeenten in het bijzonder doen veel liever zaken met lokale ondernemers dan met een grote multinational en zo’n procedure moet het proces juist zo eerlijk mogelijk maken.
 
 
HET IS NIET DE GEBEURTENIS DIE BEPAALT HOE WE ERMEE OMGAAN
Perceptie
"Perceptie kleurt alles wat we meemaken en doen"

Onze perceptie is een zeer waardevol hulpmiddel, stelt Linda Guijt in haar boek dat ze samen met VMN Media op 16 oktober 2023 heeft uitgegeven. “Overheden en organisaties worden in toenemende mate geconfronteerd met steeds complexere vraagstukken. Van hoe we omgaan met AI tot aan ons klimaat. Alleen door onze perceptie te veranderen, kunnen we hier succesvol mee omgaan.”
 
INVESTEREN IN SALES EN MENSEN
Transheroes
9e FD Gazelle voor logistiek dienstverlener TransHeroes

De traditie van succes zet zich voort bij TransHeroes, een logistieke dienstverlener gevestigd in Hengelo. Voor de negende keer heeft TransHeroes de prestigieuze FD Gazelle Award in ontvangst mogen nemen. Het Financieele Dagblad organiseerde dit jaar de twintigste editie van de awarduitreiking, waarbij TransHeroes zich opnieuw heeft onderscheiden als koploper in de transportsector.
 
 
 
INVESTEREN IN WAT ER ECHT TOE DOET
Factoring
Factoring als luxe product

Ondernemen begint niet bij succes. Het is vallen en weer opstaan, maar stoppen is daarbij geen optie. Jij zorgt dat je doorgaat, niet stilstaat en je doel bereikt. Totdat successen werkelijkheid worden. Nunia biedt jou de ruimte om te investeren in wat er echt toe doet. En wat dat is? Dat bepaal jij. Jij geeft jezelf de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt, zowel zakelijk als privé. De bepalende factor dat ben jij. En wij? Wij bieden jou een helpende hand.
 
+ Evenement
 
VAN WINST NAAR WAARDE
Klimaat
Zó kom je van winst naar waarde  

Klimaatjournalist
Ties Joosten spreekt op 6 december op het congres Van Winst naar Waarde. Hij geeft ondernemers, politici en andere beslissers argumenten om te handelen als het gaat om klimaatverandering. Kies voor veranderingen die zoden aan de dijk zetten: organiseer je geldstromen anders, pak je voortrekkersrol en zet je veranderkracht in. Want als individu kun je óók handelen.
 
 
INZICHTEN VAN ERVARINGSDESKUNDIGEN
Masterclass bedrijfsovername: een masterclass voor ondernemers en investeerders

Overweegt u om een bedrijf te kopen, te verkopen of over te dragen? De wereld van bedrijfsovernames kan complex zijn, en een goede voorbereiding is essentieel. Daarom introduceren wij de Masterclass Bedrijfsovername, speciaal ontworpen voor MKB'ers en ondernemers in de zakelijke markt. Met deze voorbereiding bent u klaar om het proces van een bedrijfsovername aan te gaan.

In Utrecht op 22 & 29 november en op 6 december.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven