This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
SAMEN ZEKER EEN OPLOSSING
Kerstpakketten van Johnny Jungle: Eerlijk, duurzaam & kwaliteit met service op maat

Johnny Jungle – de eco social shop gaat voor positieve sociale impact in combinatie met goede service. Zo bespaart Johnny Jungle je tijd, krijg je een pakket dat écht bij jouw bedrijf past en creëren we samen bewustwording rondom duurzaamheid en eerlijke werkomstandigheden.
 
DUURZAAM NEDERLAND ONTDEKKEN
Kleurrijke eindejaarspakketten vol duurzame producten

Originaliteit en innovatie in een kerstpakket? Het kan! Steeds meer organisaties zoeken voor hun personeel een pakket dat verre van traditioneel is. Onze duurzame pakketten zijn allesbehalve traditioneel, vertellen een verhaal en geven leuker.
 
LUXE GESCHENKEN VOOR IEDEREEN
De lekkerste geschenken die je het liefst zelf wil ontvangen

Heb je al nagedacht over een lekker origineel geschenk aan je team en/of zakelijke partners de komende periode? Gastrovino is dé specialist in exclusieve wijn & delicatessen pakketten, die je het liefst zelf wilt ontvangen!
 
WAARDEER JE COLLEGA’S MET EEN UNIEK KERSTPAKKET
Verras met een kerstpakket

Belonen motiveert! Kerst is hét moment om jouw collega’s te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Een uniek eindejaarsgeschenk en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat je collega’s zich extra gewaardeerd voelen. Medewerkers die zich gewaardeerd voelen zijn loyaler, gemotiveerde en productiever.
 
KERSTPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN OP MAAT
Mooie bierpakketten als relatie- of eindejaarsgeschenk

Wil jij een verrassend eindejaarsgeschenk of kerstpakket schenken aan zakenrelaties, werknemers of als bedankje naar partners? Wij hebben een groot assortiment aan kerstpakketten en relatiegeschenken beschikbaar die in speciaal ontworpen cadeau verzendverpakkingen worden verstuurd. Dare to Drink Different biedt een uitgebreid speciaalbier- en alcoholvrij assortiment met meer dan 500 producten die dagelijks via de webshop worden verzonden naar onze tevreden klanten.
 
GA VOOR EEN PERSOONLIJK TINTJE
7 tips om het ultieme kerstpakket te selecteren

Met de zomerse warmte nog vers in onze herinnering, lijkt het nog veel te vroeg om al na te denken over kerstpakketten. En toch is het nú de tijd om eindejaarsgeschenken te bestellen. De nieuwe collecties staan online en de keuze is nog reuze. We hebben daarom 7 onmisbare tips op een rij gezet om het perfecte kerstpakket te selecteren.
 
MAXIME, MARLIES EN DINJA HELPEN JOU!
Nog niets bedacht? Maar wordt het wel verwacht?

Little Creations is het bedrijf achter de meest verrassende DIY-pakketten en heeft zich in de afgelopen drie jaar onderscheiden door hoogwaardige en lokale producten aan te bieden. Maar voor Maxime, Marlies en Dinja gaat het verder dan alleen zakelijk succes; het gaat om het creëren van een positieve maatschappelijke impact, oftewel 'social impact'.
 
MEER DAN 40 JAAR EXPERTISE
Zo stel je het perfecte kerstpakket voor 2023 samen

Met onze jarenlange ervaring in het maken van pakketten, bieden wij u de mogelijkheid om voor u en uw medewerkers of relaties een kwalitatief en smaakvol geschenk samen te stellen. Met de beste service, zoals u van ons gewend bent, vanuit een lokale winkel. Met zorg en liefde hebben onze specialisten pakketten samengesteld, waarbij elk kerstpakket zijn verdiende aandacht krijgt – of het nou gaat om één pakket of om duizenden pakketten.
 
EEN VERPAKKING NAAR UW WENS SAMENSTELLEN
Inspirerende en exclusieve geschenken!

Heeft u uw relatiegeschenken en/of kerstpakketten voor dit jaar al samengesteld? Bij Mitra drankenspeciaalzaken vindt u inspirerende en exclusieve geschenken op het gebied van wijn, gedistilleerde dranken en speciaalbier. Uiteraard zullen we als cadeauspecialist uw geschenken met veel zorg extra feestelijk verpakken zodat u een prachtig geschenk in handen heeft voor uw medewerkers en/of relaties. We hebben een uitgebreid assortiment aan dranken en bijzondere geschenkverpakkingen voor u geselecteerd.
 
TALLOZE PERSONALISATIEMOGELIJKHEDEN
Een compleet verrassend geschenk voor de feestdagen!

Met de tropische temperaturen van de afgelopen tijd nog vers in het geheugen, lijkt het nog ietwat vroeg om al aan de feestdagen te denken. Toch breek over iets meer dan twee maanden de ‘december feestmaand’ weer aan! Nu is dus eigenlijk het perfecte moment om de jacht te openen op het beste kerstgeschenk voor jouw personeel en/of zakenrelaties!
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven