This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 

Beste
%FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht, die de afgelopen dagen op onze website zijn gedeeld.

Dit keer met o.a. een interessant artikel van Cygnus Interim over interim management. Daarnaast schrijft Stralend Inzicht over talentgericht ontwikkelen. Ook komt VNO-NCW aan bod met een nieuwe visie en tot slot schrijft Cultuurfonds Fryslân over het steunen van 29 cultuur- en natuurprojecten.


Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht
HET LEUKE VAN INTERIMMEN IS DAT JE VEEL FLEXIBELER KUNT WERKEN
Cygnus Interim, uw partner voor interim management

Bert Kamp(60) is al vijftien jaar op interimbasis actief op het gebied van HRM en Personeel & Organisatie. Sinds tien jaar doet hij dat vanuit zijn eigen onderneming Cygnus Interim die opereert vanuit Zwolle. Bert: “Ik ben allround inzetbaar en daar zit ook mijn kennis en ervaring. Verder beschik ik over een ruim netwerk van specialisten op deelgebieden van dit vakgebied. Deze collega’s kan ik inzetten op specifieke deelvragen. Ik blijf daarbij eindverantwoordelijk voor de kwaliteit.”
MENSEN MET ELKAAR LEREN PRATEN
Talentgericht ontwikkelen voor organisaties, teams en professionals

Iedereen heeft persoonlijke voorkeuren als het gaat om samenwerken. Wat wij doen bij Stralend Inzicht is mensen inzicht geven in zichzelf en in elkaar, zodat ze samen kunnen zoeken naar een optimale vorm van samenwerken.

We geloven dat dit een duurzaam proces is, waarin je blijft delen met elkaar, bijvoorbeeld door middel van intervisie over wat je bezighoudt. Hoe dit eruit kan zien lees je hier.
VNO-NCW MKB NOORD PUBLICEERT EIGEN VISIE VOOR HET NOORDEN
Een nieuw perspectief voor een kansrijke regio

VNO-NCW MKB Noord publiceerde vandaag haar visie voor 2035: ‘Een nieuw perspectief voor een kansrijke regio’. De grootste ondernemersvereniging van het Noorden wil met de brede visie op de toekomst van de drie noordelijke provincies belangrijke onderwerpen op de formatietafel in Den Haag bepalen en een richting geven die een breed en positief effect heeft op de regio.
GEEF KLEUR AAN DE TOEKOMST
Cultuurfonds Fryslân steunt 29 cultuur- en natuurprojecten

Het Prins Bernhard Cultuurfonds Fryslân heeft in het tweede kwartaal van 2021 aan 29 cultuur- en natuurprojecten een financiële bijdrage toegezegd. Het gaat om een bijdrage van in totaal 97.500 euro.

Het is elk kwartaal mogelijk om een financiële bijdrage voor een project aan te vragen. De criteria waar een aanvraag aan moet voldoen, zijn te vinden op de website van het Cultuurfonds. Hieronder lichten we enkele toekenningen toe.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij
0512-745223 of a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven