This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
MBO-CERTIFICAAT OF BRANCHE-CERTIFICAAT
Snel bijscholen of kennis opfrissen

Wil je dat jouw medewerkers breder inzetbaar zijn of weer voldoen aan de nieuwe eisen van hun beroep? Of wil je ze ondersteunen in hun ambitie om door te groeien? Investeren in de ontwikkeling van je medewerkers is belangrijk, maar je kunt ze vaak ook niet te lang missen op de werkvloer. Mbo voor professionals biedt daarom naast volledige opleidingen van een jaar tot drie jaar ook diverse korte scholingstrajecten. Zo kunnen jouw medewerkers snel bijscholen of hun kennis opfrissen.
 
 
INSPIREREND EN PRAKTISCH BOEK VOOR GOEDE RELATIES EN VERKOOPSUCCES
“Click Your Brain”

Almere, op donderdag 23 november 2023 was de feestelijke boekpresentatie van het nuttige en praktisch boek, Click Your Brain. Het boek dat gaat over Brainclicken in de omgang met relaties en klanten. Het geeft waardevolle informatie, over hoe je je eigen communicatie op een effectieve manier aanpast aan de behoeften en denkstijlen van anderen. Brainclicken is een menselijke vaardigheid: de vaardigheid om het gedrag van de ander te begrijpen en je eigen gedrag en communicatiestijl daarop af te stemmen.

 
 
HULP BIJ DE VOORLOPIGE AANSLAG
Belastingdienst start met het versturen van voorlopige aanslagen 2024

Ruim 4 miljoen mensen ontvangen vanaf 5 december van de Belastingdienst een voorlopige aanslag inkomstenbelasting 2024. Met een voorlopige aanslag kunnen mensen in het lopende jaar alvast geld terugkrijgen of juist gespreid betalen.

 
IN EEN CIRCULAIR BUSINESS MODEL MOET JE SAMENWERKEN
Provincie helpt MKB’ers bij circulair ondernemen

De provincie Utrecht wil in 2050 zoveel mogelijk circulair zijn. Niet alleen als organisatie, maar ook als samenleving. Dit betekent onder andere zuinig omgaan met grondstoffen en het hergebruiken en recyclen van producten. Iets dat veel gevolgen heeft voor de bedrijven in onze regio. Om hen zo goed mogelijk op weg te helpen, is er bij de provincie sinds kort een ketenregisseur die MKB’ers helpt.

 
OP NAAR NET ZERO
Aanleg duurzame busremise met elektrische asfaltset

Dura Vermeer is druk bezig met de realisatie van een nieuwe, tijdelijke busremise nabij Lelystad Airport. Aangezien openbaarvervoermaatschappij EBS vanaf 10 december met elektrische bussen gaat rijden, is er een nieuwe busremise met oplaadvoorzieningen nodig. Voor de aanleg van het asfalt is voor het eerst de volledige elektrische asfaltset ingezet in de Flevopolder. Hiermee wordt ook in deze regio een mooie stap gemaakt in onze ambities op het gebied van CO2-reductie.  

 
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven