This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Noord-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
David de Waard
ZET JE PROBLEMEN OM IN KANSEN EN HOU JE ENERGIE IN BALANS
Alles gaat over jou!

Word je niet gezien op de werkvloer? Vind je het lastig je grenzen aan te geven en voor jezelf op te komen? Zijn er steeds toestanden in de familie? Ben je ongelukkig en weet je niet waarom? Trap je in contact met mensen telkens in dezelfde valkuilen? Ben je ondernemer en loopt je bedrijf niet zoals je wilt? Gerry maakt met jou inzichtelijk hoe je problemen om kunt zetten in kansen.
'BEIDE FAMILIEBEDRIJVEN VULLEN ELKAAR GOED AAN QUA DIENSTVERLENING'
Veenstra|Fritom en Bosma Logistiek bundelen krachten

Veenstra|Fritom uit Heeg en Bosma Logistiek uit Heerenveen gaan vanaf 1 mei 2022 hun logistieke krachten verder bundelen. Veenstra|Fritom verstevigt hiermee haar positie als logistieke partner voor haar klanten en Bosma Logistiek gaat zich verder toeleggen op het aanbieden van warehouse activiteiten van gevaarlijke stoffen.
VERSTERKING VAN HET LOKALE BEDRIJFSLEVEN IS OOK DUURZAAM
Lokaal betaalcircuit dat in de basis Fryske bedrijven met elkaar verbindt

Hoeveel meer kansen liggen er in de regio? Laat de verbinding en de onderlinge versterking binnen je eigen netwerk en het hele Friese MKB écht werken door elkaar met Fryske euro’s te betalen. Het initiatief van de Fryske Euro is dit voorjaar gestart met de opbouw van een lokaal betaalcircuit dat in de basis Fryske bedrijven met elkaar verbindt. Het innovatieve betaalsysteem vormt standaardeuro’s met enkele extra regels om tot een effectief reëel betaalmiddel dat beschikbaar blijft in de regio.
MENSEN DIE ERVOOR HEBBEN GEKOZEN OM HUN DROOM ACHTERNA TE JAGEN
Podcast - Wat Ik Worden Wil aflevering 2: actrice Anniek Pheifer

Nergens minder dan op het podium van De Nieuwe Kolk is bij actrice Anniek Pheifer de liefde voor theater geboren. Al jong besefte ze dat wat zij daar op toneel deed, iets teweeg bracht bij de mensen in de zaal. Nog altijd vindt zij het verkleden en doen-alsof het leukste aan haar vak.

Direct vanaf de middelbare school ging ze naar de toneelschool en sindsdien werkt ze als actrice. Ze legt uit wat volgens haar de rol van geluk, talent, een gun-factor en hard werken is geweest in haar carrière.

AAN HET WERK MET EEN AFSPRAAKBAAN
Dankzij de jobcoach zelfstandig aan het werk

“Ik voel me hier op mijn plek, word bij Campooz gewaardeerd om wie ik ben.” Een baan kan veel voor iemand betekenen, Jeffrey Tipker (23) uit Assen weet er alles van. Dankzij zijn werkgever Campooz en zijn jobcoach van Werkplein Drentsche Aa is hij nu zo goed als zelfstandig aan het werk. Een mooi voorbeeld van een succesvolle jobcoaching!
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 222 of d.dewaard@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven