This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Beste %FIRSTNAME%,

Met een verzuimverzekering van Sazas houden we samen grip op het hele verzuimproces. Als kleine verzekeraar helpen we op een écht persoonlijke manier. Deze aanpak wordt al jaren door onze klanten gewaardeerd:

  • Meer dan 61% van onze verzekerden is al langer dan 10 jaar klant;
  • Het gemiddelde verzuimpercentage van onze klanten ligt lager dan het landelijke gemiddelde;
  • Alles in 1 keer geregeld: loondoorbetaling, verzuimbegeleiding en re-integratie.

Benieuwd naar de voordelen van een verzuimverzekering voor jouw bedrijf? Op onze website vertellen wij je meer over de voordelen van een verzuimverzekering.


Verzuim kost gemiddeld € 405,- per dag. Is jouw bedrijf goed verzekerd?
Als een medewerker ziek wordt, ben je als werkgever verplicht om minimaal 70% van het loon door te betalen. Daarnaast krijg je bij ziekteverzuim ook te maken met andere, extra kosten. Is jouw bedrijf goed verzekerd? Met een verzuimverzekering in combinatie met arbodienstverlening van Sazas, weet je dat je goed zit. Bij ons regel je alles in één keer: loondoorbetaling, verzuimbegeleiding én re-integratie.

Gratis voorbeeld verzuimprotocol
In een verzuimprotocol staat hoe een bedrijf met verzuim omgaat. Bij verzuim gelden bepaalde regels, die voor iedereen duidelijk in het verzuimprotocol moeten staan. Heeft jouw bedrijf nog geen verzuimprotocol, maar wil je deze wel opstellen? Lees de checklist voor het opstellen van een verzuimprotocol en vraag ons gratis voorbeeldexemplaar aan:

Interesse in een verzuimverzekering of heb je andere vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met onze klantenservice via 088 56 79 100 of stuur een e-mail naar info@sazas.nl.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven