This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
GESPREK PRIVÉ-WERKBALANS MET VERSCHILLENDE GENERATIES ONDERNEMERS
"Jongeren willen flexibiliteit, maar betalen daarvoor wel een prijs"

De jongeren van Generatie Z, die vanaf hun geboorte zijn opgegroeid in een online wereld, werken om te leven. De ‘parttime-generatie’ worden ze ook wel genoemd en ze stromen nu de werkvloer op.
Hoe ga je als werkgever met ze om, hoever ga je mee in hun eisenpakket, of is het hoog tijd verwachtingen bij te stellen?
Een gesprek op Hogeschool Saxion aan de hand van drie stellingen met verschillende generaties ondernemers. Van de workaholic, tot de zp’er die meer flexibiliteit zoekt.
 
 
TOEKOMSTBESTENDIGHEID IS MEER DAN DE ENERGIETRANSITIE
Frits Schultheiss, Academie Built Environment: Toekomstbestendig maken verandert de gebouwde omgeving fundamenteel

Door het toekomstbestendig maken van de gebouwde omgeving verschuiven parameters waarmee we waarde toekennen aan gebouwen. Circulair ontwerp, duurzaam materiaalgebruik en gebouwenbeheer, woon- leef-, werkcomfort worden uitgangspunten. Frits Schultheiss ziet in integrale samenwerking rond duurzaamheid en circulariteit het handvat om deze transitie te realiseren.
 
BOUW VAN DE TOEKOMST
The Economic Board circulair bouwen: minder CO2 meer bouwen

Met bovenstaande slogan van New Horizon vent de gemeente Wijchen uit hoe ze invulling geeft aan circulariteit; door het ‘oogsten’ van materialen uit het voormalige gemeentehuis voor hergebruik. Bouwen, herbouwen en renoveren moet duurzaam en circulair worden. De ambities zijn stevig, voor realisatie hebben we iedereen nodig; opdrachtgevers, bouwers, kennisinstellingen en geschikt personeel.
 
SAMENWERKEN ALS SLEUTEL
Conceptueel en circulair bouwen: een kwestie van samenwerken en vertrouwen

Ruim 30.000 woningen erbij tot 2030. Dat is de woningbouwopgave in de regio Arnhem-Nijmegen. De grote vraag is: hoe krijgen we dat voor elkaar? Tenslotte zit het tij met alle klimaatdiscussies, stijgende bouwkosten en gebrek aan ruimte om te bouwen niet mee. Conceptueel en circulair bouwen levert een grote bijdrage aan de oplossing. De Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen (GMR) neemt hierin het voortouw.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven