This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Door de maatregelen omtrent het coronavirus verkeren veel ondernemers in zwaar weer. Black Swan Project is in het leven geroepen om ondernemers te ondersteunen in deze turbulente tijden.

Veel bedrijven hebben de afgelopen weken hun deuren moeten sluiten. Andere organisaties kampen met weinig beschikbaar personeel of andere onverwachte gevolgen. Een crisis als deze is per definitie onverwacht – een ‘Black Swan’, waar het initiatief naar is vernoemd, is een onvoorspelbare gebeurtenis met verregaande gevolgen voor de economie en de maatschappij. De coronacrisis is een Black Swan waar niemand op anticipeerde.

Black Swan Project is er voor de ondernemer die het lastig vindt om de plotselinge veranderingen het hoofd te bieden, stress ervaart en bezig is met ad hoc problemen op te lossen in plaats van te focussen op de toekomst.

De coronacrisis gaat ons allemaal aan. We kunnen deze crisis alleen gezamenlijk als groep ondernemers oplossen. Doen we dat niet, komt Nederland mogelijk volledig tot stilstand.
       INFORMATIE OVER DEZE WEBINARS
Black Swan Project biedt kosteloos livestreams aan voor ondernemers. Tot in elk geval 6 april bieden zij drie keer per week een live-uitzending aan. Iedere maandag, woensdag en vrijdag kun je om 20.00 uur deelnemen om meer te weten te komen over hoe je als ondernemer kunt handelen in onzekere en onvoorspelbare tijden.

Je kunt de eerdere afleveringen (vanaf 16 maart) terugluisteren op Spotify.
Waar word je mee geholpen?
- Effectief zijn (en blijven) in deze turbulente tijden.
- Focussen op controleerbare factoren en probleemoplossend te werk gaan.
- Krachtig omgaan met zowel interne als externe stress.
- Medewerkers helpen hetzelfde te doen.

Juist nu, in tijden van grote onzekerheid, is effectief leiderschap van ongekend belang. Nu is de tijd om krachtig om te gaan met een onbekende toekomst.

b.schilder@ondernemersbelang.nl   l   06 - 15457580
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven