This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Noord-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
David de Waard
INVESTEREN IN DE MENTALE GEZONDHEID VAN JOUW ORGANISATIE
PSA, het grootste arbeidsrisico dat (deels) te voorkomen is

Psychosociale arbeidsbelasting (PSA) is al jaren het belangrijkste arbeidsrisico. Een derde deel van het langdurige verzuim heeft een psychische oorzaak. Wat is psychosociale arbeidsbelasting en wat kan je eraan doen?
ALLEN ZIJN INFORMATIE DRAGERS
Welke drager kies jij voor je slimme chip?

Met een RFID-chip maak je van een eenvoudige pas of tag een vernuftig ding. Door dit stukje techniek toe te voegen, kun je met de pas of tag letterlijk deuren openen, betalingen doen, toegang registreren enzovoort. Maar wanneer kies je nu voor een smart card en wanneer is een tag of keyfob een betere keuze? We bekijken het in deze blog.   
DUURZAME KEUZE EN LANGE TERMIJN
Klantverhaal Online Marketing voor Donker Groep

Sinds twee jaar zijn wij bezig voor Donker Groep om de vindbaarheid binnen Google te verbeteren om vervolgens meer online leads te genereren. In eerste instantie door middel van online advertenties (SEA) en parallel optimalisaties op de website (voor- en achterkant) om organisch verkeer stimuleren (SEO). Naar aanleiding van analyses, het formuleren van hypotheses en het experimenteren (A/B testen) zijn er ook conversie optimalisaties doorgevoerd op de website (CRO).
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 222 of d.dewaard@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven