This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
"NA DE CORONA HICK-UPS KAN HET ALLEEN MAAR BETER GAAN"
Xerox zet in op regionale MKB-support voor IT-vraagstukken

Ondernemers in het MKB hebben graag hun (dienstverlenende) leveranciers dichtbij huis en snel beschikbaar bij vragen. Xerox speelt hier sinds vorig jaar op in met zijn nieuwe, regionale verkoopkanaal, Xerox Business Centers (XBC). Deze plaatselijke business resellers helpen MKB-bedrijven en stichtingen met hun IT-vraagstukken en automatisering van werkprocessen. Talloze organisaties willen immers hun documenten slimmer verwerken, zodat de productiviteit omhooggaat en document- en informatieverwerking én -deling minder tijd en fouten kost. Met de XBC’s is er voor het MKB weer een lokale partij waar ze gemakkelijk zaken mee kunnen doen. Met andere woorden, er is weer regionale aandacht voor de klant.
 
 
STEM JE LAADPAS AF OP JOUW GEBRUIK
Lancering twee nieuwe laadpassen: welke past het best bij jou

Het gebruik van onze huidige laadpas verschilt nogal per ondernemer. De ene is continu voor zaken op pad met de elektrische auto en gebruikt de pas veelvuldig. Terwijl de andere grotendeels thuiswerkt of een eigen laadpaal in bezit heeft. Daarom vonden wij het tijd voor iets nieuws. Twee verschillende laadpassen, die precies aansluiten bij deze specifieke situaties. Voor welke kies jij?
 
EENVOUDIG JOUW POSITIEVE IMPACT OP DE SAMENLEVING ZICHTBAAR
5 redenen om vandaag nog de impact van jouw bedrijf te meten

Bedrijven die in de 21e eeuw succesvol willen zijn, zetten in op financiële winst én op winst voor de samenleving.
Maar hoe maak je winst voor de samenleving? En als je al ‘goed’ doet hoe maak je dan zichtbaar wat je als bedrijf bijdraagt aan die winst voor de samenleving? Maar vooral: wat levert die maatschappelijke winst jou als bedrijf op?

 
 
"DEZE MANIER VAN WINNEN MAAKT TROTS"
Total Design grote winnaar bij International Design Awards

Bij de jaarlijkse International Design Awards (IDA) is Total Design met haar klanten 8 keer in de prijzen gevallen. Daarmee is het Amsterdamse bureau de grote winnaar van de 2022 jaargang van het festival. Vooral het werk voor het Limburgs Museum viel op met 4 keer goud waaronder de prestigieuze Graphic Design of the Year toekenning. Maar ook projecten voor de Vrije Universiteit Amsterdam, Prorail en Sanquin werden bekroond.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven