This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 

Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht, deze hebben we de afgelopen dagen op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang

MAAK KANS OP EEN WAANZINNIG TEAMUITJE
Win een Uitje voor je hele Team!

Het unieke Friese landschap biedt alle ruimte, creativiteit en energie die je nodig hebt om samen met je bedrijf of team tot inspirerende inzichten te komen. Al deze Friese inspiratie is nu nóg beter te vinden op de nieuwe website van Meet in Friesland.
''ERVARINGEN MET VERKEERD JURIDISCH ADVIES?''
Hof van Bemiddelaars gaat verder dan een advocaat

Als ondernemer loop je natuurlijk risico’s. Je kunt ongewild in een serieuze conflictsituatie verzeild raken of door frauduleus handelen financiële schade oplopen. Vaak wordt dan het inschakelen van een advocaat, rechtsbijstand of mediator als een logische stap gezien. Je wilt immers zo snel mogelijk tot een oplossing komen en de kosten van een procedure te beperken.
WEL OF NIET INVESTEREN IN ZONNEPANELEN OP JE BEDRIJFSDAK?
Vijf redenen om te investeren in zonne-energie

Omdat het elektriciteitsnet in Nederland (maar ook in andere landen) voor uitdagingen staat door toenemende elektrificatie, is het zeker zaak om nu te onderzoeken of investeren in zonne-energie voor jou interessant is. Elektrificatie van processen is namelijk een van de opties voor onder andere de industrie om energie te besparen.

We geven je vijf redenen waarom je juist nu moet investeren in zonne-energie en van je bedrijfsdak een zonnedak moet maken!
TIJDELIJKE WET TRANSPARANTIE TURBOLIQUIDATIE
Turboliquidatie

Wanneer een vennootschap geen baten meer heeft, kan deze door middel van een turboliquidatie worden ontbonden. Deze procedure is niet zonder risico’s. De schuldeisers blijven namelijk achter met onbetaalde rekeningen en komen erachter dat hun debiteur niet meer bestaat waardoor het incasseren van een vordering niet meer mogelijk is. Een financiële verantwoordingsverplichting ontbreekt.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met ons via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven