This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Ondanks de crisis die op dit moment gaande is, blijven we je op de hoogte houden van het laatste nieuws uit jouw regio. Daarom hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste regionale nieuws op een rijtje gezet. Op deze manier blijf je nog steeds up-to-date!

Namens de regiomanager Björn Schilder: veel leesplezier.
VERGADERLOCATIES VOOR HET MKB
Vergaderen in een nieuw en ruimer jasje

Vergaderen bij De Bonte Wever in Assen sinds juni 2020 nog net zo vertrouwd als daarvoor, maar dan aangepast aan de maatstaven van de huidige tijd. In een nieuw en wat ruimer jasje vanwege de inachtneming van de 1,5 meter afstand, welke niet alleen tijdens de vergadering gehanteerd wordt, maar uiteraard ook bij binnenkomst en eventuele pauzes, lunch, naborrel, etc.
Zakelijke ontmoetingen in coronatijd

‘De 1,5-metersamenleving’ of ‘Coronaproof’; wat wordt het nieuwe woord van 2020? Wat het ook wordt, midden in het bruisende centrum van Groningen voldoen wij aan alle richtlijnen en ontvangen wij u graag voor uw training, vergadering, presentatie of besloten diner. Geheel Coronaproof uiteraard!
ZAKELIJKE PRODUCTEN
Zakelijke producten en diensten in jouw regio

De juiste apparatuur voor jouw onderneming vinden en plaatsen, kost veel tijd en kan veel makkelijker dan je denkt. Met een regionale accountmanager biedt de grootste winkelketen voor consumentenelektronica in Europa jou een oplossing op maat.
PERSONEEL & ORGANISATIEMANAGEMENT
Het is nooit klaar

”Als ondernemer heb je altijd wat doen. Of je nu zelf met een project start of gedwongen wordt door externe omstandigheden zoals COVID. Eén ding is zeker: Personeel speelt er belangrijke een rol in”, aldus Bart Monster.

FINANCIEEL l JURIDISCH
Laat juist nu! Op Samrate zien hoe kredietwaardig uw bedrijf is

Veel bedrijven zitten vanwege de Corona crisis in zwaar weer. De verwachting is dat na de zomer veel bedrijven faillissement zullen moeten aanvragen. De Corona crisis zal wel voorbij gaan, maar loopt door in een ongekende economische crisis die pijnlijker is dan de financiële crisis van 2008.
GEZONDHEID OP DE WERKVLOER
De vraag naar werkfruit groeit

Dat zegt Rennie Kruizinga van Kruizinga AGF in Heerenveen. Volgens haar heeft dit vooral met een toenemende bewustwording over gezond leven te maken. Kruizinga AGF is als geen ander thuis in het leveren van werkfruit, dat volledig is afgestemd op de wensen van de klant.
LANDELIJK ONDERNEMERSNIEUWS
Bevroren in betalingstermijnen

Factoring is dé vorm om uw onderneming van voldoende werkkapitaal te voorzien, niet met horten en stoten, zoals bij een banklening, maar continu. En dankzij de extra diensten die een aanbieder als Togather er gratis bij levert is factoring nieuwe stijl per saldo ook niet duurder dan de traditionele rekening courant.
Vonhof: 'Snel TNO-onderzoek naar slimmere versoepeling coronamaatregelen

Talloze bedrijven dreigen om te vallen als ‘1,5 meter’ zo rigide de regel blijft. Daarvoor waarschuwt voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland vanavond in de RTL-talkshow Beau.
Nog niet toe aan verkoop, maar wel alvast cashen?

Het klinkt misschien a-typisch uit de mond van een bedrijfsovernamespecialist, maar in deze expertcolumn zou ik het graag willen hebben over de groep ondernemers die nog niet toe zijn om hun bedrijf te verkopen.
5 webinar-sessies: 'Vergroot je mentale veerkracht'

13 juli 2020  l  Online

Het programma is ontworpen voor deelnemers die hun ambitie om zich te ontwikkelen 100% serieus nemen. Je gaat op actieve wijze aan de slag met de fundamentals om jezelf doeltreffend verder te ontwikkelen en dus veerkrachtiger te worden.
 
b.schilder@ondernemersbelang.nl   l   06 - 15457580
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven