This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
VEILIG EN GEZOND AAN HET WERK
Uw werknemers gezond en veilig aan het werk houden?

Wist u dat de Nederlandse Arbeidsinspectie bedrijven regelmatig controleert op de zorg voor de veiligheid en gezondheid van hun werknemers? Daarbij controleren ze onder meer op de aanwezigheid van een Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E). Heeft u een actuele RI&E?

 
MAAK LUCHTKWALITEIT JE PRIORITEIT
Gezonde werkplek creëren? Grote kans dat je dit vergeet

Vergeet jij – net als de meesten - het belangrijkste ingrediënt van een gezonde werkplek? Ontdek het hier.

 
 
VERSCHILLENDE VORMEN VAN RENTE
Bedrijfsfinanciering ontcijferd: de rol van rente in zakelijke leningen

Het verkrijgen van een zakelijke lening is een cruciale stap voor kleine ondernemingen die streven naar groei. Maar, wat betekenen de kosten verbonden aan deze leningen voor jouw bedrijf?

 
VAKANTIEGELD EERDER OF LATER UITBETALEN?
Tijd om vakantiegeld uit te betalen

De maand mei is de maand van het vakantiegeld. Als werkgever betekent dat het weer tijd is om vakantiegeld uit te betalen aan je werknemers. Het uitbetalen van het vakantiegeld is een jaarlijks terugkerende gebeurtenis, maar het blijft een flinke kostenpost die je in één keer moet uitbetalen.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven