This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Hoe gaan succesvolle organisaties om met het managen van klantbeleving? En wat zijn nu belangrijke verschillen tussen customer experience in B2C versus B2B? Hoe zet je customer experience binnen jouw organisatie goed op de kaart? Dit zijn onderwerpen die tijdens dit event aan de orde komen met leerzame voorbeelden en cases.

Zo geeft Sonja Stalfoort van PuurKlant tijdens dit event een masterclass: B2B klantenergieke organisatie. Tijdens deze masterclass word je meegenomen in de laatste trends en ontwikkelingen op CX en hoe je deze op een pragmatische wijze kunt integreren in jouw organisatie. Customer experience is allang niet meer van marketing of communicatie alleen, het is van de hele organisatie. Om succesvol te zijn in CX moet de gehele organisatie op de juiste wijze met elkaar zijn verbonden.

Naast de masterclass wordt er ook informatie gegeven over:
  • Essentiele richtlijnen voor een waardevolle klantbeleving door Kees Kerkvliet
  • High tech én high touch door Anders Jansen
  • Waarom technologie in deze technologische wereld niet belangrijk is door Dirk stevens

Meer weten over deze sprekers lees verder via 'meer informatie over het event'.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven