This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Ondanks de crisis die op dit moment gaande is, blijven we je op de hoogte houden van het laatste nieuws uit jouw regio. Daarom hebben wij als MKB-platform ook deze week het belangrijkste regionale nieuws op een rijtje gezet. Op deze manier blijf je nog steeds up-to-date!

Namens de regiomanager Björn Schilder: veel leesplezier.
PERSONEEL | ORGANISATIE
Druktemonitor checkt drukte op kantoor via wifi

Het Groningse bedrijf Greatwaves heeft een druktemonitor gelanceerd. Hiermee kun je thuis zien hoe druk het is op kantoor, en of het dus nog mogelijk is anderhalve meter afstand te houden.

Het is een vraag die veel bedrijven bezighoudt: hoe kunnen we weer veilig naar kantoor, als dat weer mag? Het Groningse Greatwaves, dat voor zestig klanten in heel Nederland de wifi-verbindingen regelt, heeft daarop het antwoord: de druktemonitor.
DUURZAAMHEID | INNOVATIE
The Impact Project: vergroot je impact op de wereld!

Heb jij een goed concept waar de wereld beter van wordt? Wil jij écht impact maken, maar heb je wel hulp nodig bij je communicatie? Ten Stripes helpt mensen met goede ideeën om een nog grotere impact op de wereld te maken.

Daarom investeren zij 6 x per jaar in 30 tot 60 start-ups (+/- 20 uur per start-up) die zich richten op een betere wereld. Dit doen ze met The Impact Project: een project waarin zij zorgen dat jóuw start-up meer positieve impact maakt.

LANDELIJK NIEUWS
De ultieme gids voor uw pensioen & inkomen

Financiële planning voor een lange pensioen periode is zeer belangrijk – zorg daarom dat u de juiste vragen weet te stellen om verrassingen te voorkomen. ‘De ultieme gids voor uw Pensioen & Inkomen’, geschreven door Fisher Investments Nederland is er voor beleggers met minstens € 350.000 en bevat bruikbare informatie over hoe u uw pensioen op een effectieve manier kunt plannen.
RTL biedt MKB gratis reclamezendtijd

De coronamaatregelen maakten dat veel ondernemers hun deuren voor langere tijd moesten sluiten. Nu de verspreiding van het virus lijkt af te nemen, gaat Nederland langzaam weer open. Na de opening van winkels kan Nederland vanaf volgende week ook weer terecht bij onder andere kappers en schoonheidssalons.

Vanaf 1 juni volgen de horeca, musea, bioscopen en andere culturele instellingen in beperkte mate. RTL beseft dat ondernemers elk duwtje in de rug kunnen gebruiken om weer op gang te komen. Vanuit die gedachte biedt het mediabedrijf ondernemend Nederland vanaf maandag 11 mei gratis reclamezendtijd aan via het initiatief ‘Nederland gaat weer open’.

Durf weer te ondernemen!

Dwina Winter zet zich vol enthousiasme in voor de public relations en communicatie sinds de start van PIN Voorschot 5 jaar geleden. Alles om de kracht van PIN Voorschot te bewijzen. ‘Durf te ondernemen’, is haar motto. “Focus op wat goed gaat in je onderneming, durf je plannen te financieren en probeer daarvan te profiteren.”
Let op! Veel corona schermen zijn niet brandveilig

De meeste transparante corona schermen die nu gemaakt worden zijn niet brandveilig. Perspex, plexiglas, acrylaat zijn de meest gebruikte materialen en die zijn gewoon brandbaar! Er zijn absoluut ook brandveilige materialen met een B1 certificering.

Benieuwd naar de werkelijkheid van de corona schermen? Wij geven je een demonstratie in de vorm van een video.
 
b.schilder@ondernemersbelang.nl  l   0512 - 745 216
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven