This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,

Fijn dat je onze nieuwsbrief weer leest. Deze week hebben we een aantal artikelen uitgelicht die zijn geplaatst op onze kennisbank.

Dit keer met o.a. artikelen over de volgende onderwerpen:
- Administratiekantoor transformeert richting bedrijfsadviseur
- Meer online zichtbaarheid creëren bij klanten
- 3 tips voor het managen van je financiën in het nieuwe jaar
- Sneller groeien door financiële zekerheid en meer werkkapitaal

Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
ADMINISTRATIEKANTOOR TRANSFORMEERT RICHTING BEDRIJFSADVISEUR
CijferMeester Next Level is klaar voor de toekomst

Veel bedrijven maken gebruik van de diensten van een administratiekantoor. Misschien laat u uw boekhouding, btw-aangiftes en het opstellen van de jaarrekening ook gewoontegetrouw verzorgen door een gespecialiseerd kantoor. Door de voortschrijdende automatisering staan de ontwikkelingen in deze branche echter niet stil. Hans Aling is directeur van CijferMeester, een administratiekantoor met tientallen vestigingen door het hele land. CijferMeester werkt volgens een succesvolle franchiseformule.
MEER ONLINE ZICHTBAARHEID CREËREN VOOR KLANTEN
ANP Pers Support start samenwerking met Hét Ondernemersbelang en Drimble

ANP Pers Support is een pilot gestart met partners Hét Ondernemersbelang en Drimble. Bedrijven die persberichten via ANP Pers Support verspreiden, kunnen nu ook kiezen voor directe plaatsing op het online kennis- en communicatieplatform Hét Ondernemersbelang en informatieplatform Drimble. Dit is een aanvulling op de huidige netwerken als de ANP nieuwsfeed, www.persberichten.nl en verspreiding van het persbericht via de journalistendatabase.
IMPLEMENTEREN VAN SECURITY IN KUBERNETES
OWASP voor Kubernetes Security

Het applicatielandschap van Kubernetes verandert continu. Updates en specialistische kennis is nodig om fouten in clusters te vermijden. Je kan gebruikmaken van Security bij Design-principes om de veiligheid van je Kubernetes-clusters te verbeteren.
ORDE SCHEPPEN IN JE BOEKHOUDING EN FINANCIËN
3 tips voor het managen van je financiën in het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar is van start gegaan en dat betekent dat er weer werk aan de winkel is! Voor ondernemers betekent een nieuw kalenderjaar vaak ook een nieuw boekjaar. Om sterk van start te gaan met je onderneming geven wij slimme 3 tips voor het managen van je financiën.
SAMEN BOUWEN AAN DE TOEKOMST IS ONS UITGANGSPUNT
E-book: Verzuimmanagement voor leidinggevenden

Als leidinggevende heb je een grote verantwoordelijkheid  voor een team en voor de individuen in het team. Je bent niet alleen een coach, maar je moet er ook voor zorgen dat al het werk goed gedaan wordt. En dat terwijl er ook onverwacht collega’s kunnen uitvallen door verzuim. Om je daarbij te helpen, heeft Visma Verzuim een E-book ontwikkeld voor het managen van verzuim.
VOOR WIE IS FACTORING INTERESSANT?
Sneller nationaal en internationaal groeien door financiële zekerheid en meer werkkapitaal

Veel ondernemers liggen regelmatig wakker van financiële onzekerheden. Een belangrijk deel van die zorgen gaat over de liquiditeit van het bedrijf. Onvoldoende werkkapitaal kan de geplande groei van het bedrijf vertragen of zelfs de continuïteit in gevaar brengen. Daarom is het zo belangrijk dat debiteuren hun rekeningen betalen binnen de gestelde betalingstermijn.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven