This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Nu de overheid steeds meer de teugels laat vieren is het voor alle ondernemers alle hens aan dek. De aankomende tijd zullen de lockdown winnaars zich daarom ook laten zien. Op welke manier je de intelligente exit periode aan kunt vliegen lees je in deze special.


Namens Hét Ondernemersbelang: veel leesplezier.
FINANCIEEL l JURIDISCH
Corona en belastingen

Om de economische impact van het coronavirus voor ondernemers te verzachten voert de belastingdienst een ruimhartig fiscaal uitstelbeleid. Ondernemers die door de coronacrisis in financiële problemen zijn gekomen, komen in aanmerking voor uitstel van betaling van belastingschulden.
Boost het corporate immuunsysteem: negen tips om straks uit de startblokken te schieten

Voor investeerders en overnamepartijen is jouw bedrijf namelijk aantrekkelijker als de juridische huishouding op orde is. Dat beperkt ook het risico op bestuurdersaansprakelijkheid. Verkies de corporate housekeeping boven het opruimen van de garage. Het loont in alle gevallen. Buiten winnen is, ook voor ondernemers, binnen beginnen. Wij geven je negen tips om je corporate immuunsysteem te boosten.
Door corona in zwaar weer? Dreigend faillissement? Faillissement is niet altijd de enige uitweg!

Sommige bedrijven hebben een acuut probleem, anderen zien op de lange termijn de donderwolken aankomen. Mogelijk voorziet u dat het voor uw onderneming niet meer op tijd zal opklaren. Is het dan tijd om het eigen faillissement aan te vragen? In dit artikel ga ik in op de mogelijkheden die een ondernemer in zwaar weer heeft en hoe een faillissement voorkomen kan worden.
BEDRIJFSADVIES
Zo slaat een échte ondernemer zich door de crisis

Het is tijd om je te realiseren wat het betekent om een ondernemer te zijn. Hoe oneerlijk deze crisis ook is, risico’s horen bij het ondernemerschap. Opgeven echter niet. Het Chinese woord “crisis” bestaat niet voor niks uit de tekens “probleem” en “kans”. Dit is wat jij kan doen…
PERSONEEL l ORGANISATIE
Meer carrièremakers, minder burn-out

Vanaf 1 juli wordt het partnerverlof verlengd van vijf dagen tot zes weken. Daarmee loopt Nederland met één sprong een groot deel van de achterstand in die het jarenlang had op andere landen. Maar wat betekent deze verlenging voor werkgevers en HR managers? Hoe regel je het binnen de organisatie?
Blijf in contact in coronatijd

In contact blijven met collega’s, klanten en anderen in je netwerk is uitdagend, zeker in deze onzekere tijden waarbij je geen fysieke afspraken op de agenda hebt staan. Content is dé manier om met je doelgroep in contact te blijven.
NOW-REGELING
Maatregelen overheid inzake corona

De NOW wordt verlengd met een periode van 3 maanden, waarbij een tegemoetkoming voor de loonkosten over de periode juni, juli en augustus kan worden aangevraagd. Aanvragen kunnen vanaf 6 juli aangevraagd worden tot en met 31 augustus.
NIEUW: MEDIAMARKT ZAKELIJK!
Zakelijke producten en diensten op maat

MediaMarkt Zakelijk is de partner voor het MKB en de grootzakelijke markt. We bieden ondernemers advies en ondersteuning op maat bij aanschaf en installatie van diverse producten en relevante services. Omdat we persoonlijk contact zeer belangrijk vinden, krijg je bij ons een persoonlijke accountmanager tot je beschikking.
WEBINARS
Vergroot je mentale veerkracht

Het coronavirus zet de wereld op z’n kop. Opeens moeten we thuiswerken, opeens moeten we on-line vergaderen, opeens moeten we meer zelfstandig werken, en nog veel meer komt op ons af. In 5 webinars leer je jouw mentale veerkracht te vergroten.
 
info@ondernemersbelang.nl  l   0512 - 745 220
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven