This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview

Beste
%FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht, deze hebben we de afgelopen dagen in regio noord op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
David de Waard
VERRAS JE RELATIES MET EEN PERSOONLIJK ETIKET!
Laat jouw merk opvallen met kleurenetiketten

Een bekend merk herken je meteen. Maar ook als jouw merk nog onbekend is, wil je dat je producten er aantrekkelijk uitzien. Door een product te voorzien van je logo, een sprekende foto en slogan ben je herkenbaar. En als je er toch een etiket op plakt, kun je het verhaal achter je product ook meteen overbrengen. Dat kan met kleurenlabels. In dit artikel vertellen we je hoe je die zelf kunt maken, met een professionele labelprinter.

IN SAMENWERKING LIGT DÉ OPLOSSING!
Het Ondernemerspanel: 'Het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties willen een toekomstbestendiger belastingstelsel'

De stelling van deze maand: In het huidige stelsel is de belasting op werk (te) hoog en wordt vervuiling nauwelijks belast. Veel bedrijven vinden dat Nederland toe is aan een slimmer belastingstelsel dat meer is gericht op circulair en sociaal. Circulair ondernemen moet de norm worden. Door arbeid goedkoper te maken breng je de circulaire economie dichterbij.
IN SMALLINGERLAND KAN JE PRACHTIG VERBLIJVEN!
Uitnodiging Smallingerland op de toeristische kaart

Woensdagavond 13 oktober zijn ondernemers, betrokkenen en belanghebbenden van harte welkom om mee te denken over de toeristische marketing van Smallingerland. De bijeenkomst vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis te Drachten.

ZOLANG HET MAAR OVER ASSEN GAAT!
Asser Praat is terug in DNK met muziek en De Moriaan

Op zondag 3 oktober staat er na lange tijd van afwezigheid weer een Asser Praat in de Rabo Zaal van DNK in Assen. De pandemie maakte dat het 5 jarig jubileum van het programma met Kars Klok en Bernd Otter in 2020 niet gevierd kon worden met nieuwe edities. Deze eerste editie van het nieuwe seizoen draait om o.a. de KMK JWF en het verhaal van restaurant De Moriaan. Met muzikale omlijsting door Van Luie Kees.

 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij
0512-745222 of d.dewaard@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

 
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven