This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Noord-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
David de Waard
VERANTWOORD ONDERNEMEN
Toekomstbestendig ondernemen

Recente ontwikkelingen op het gebied van energie, klimaat, grondstoffen, afhankelijkheid van onzekere ketens, samen met de steeds hogere eisen vanuit overheid en marktpartijen, laten zien dat duurzaam ondernemen belangrijker is dan ooit om je bedrijf toekomstbestendig te maken en te houden.
STEEDS MEER MENSEN WILLEN ERGENS AAN BIJDRAGEN DAT ERTOE DOET
De arbeidsmarkt in het Noorden

De laatste dagen verschijnen er weer veel artikelen over de arbeidsmarkt in Nederland, met diverse specificaties naar de regio’s. De nodige statistische gegevens worden met elkaar vergeleken, zoals leeftijd, onderwijsniveau, flexwerk, werkstakingen, migratie achtergrond, arbeidsmarktmobiliteit, etc. Vanzelfsprekend zullen we uit deze statistische gegevens de nodige trends en ontwikkelingen kunnen afleiden, maar iedere keer valt het op dat er een belangrijk onderdeel mist: de motivatie van de deelnemers aan het arbeidsproces.
WAAROM ZOU JE KIEZEN VOOR SALE & LEASEBACK ?
Geld nodig voor je bedrijf? Gebruik sales & leaseback!

Heb je snel geld nodig voor je bedrijf en een bedrijfspand in eigen bezit? Dan kan een sale & leaseback een perfecte oplossing zijn om kapitaal vrij te maken!
KAN OOK GEBRUIKT WORDEN ALS STILTERUIMTE
Belcellen op kantoor

Belcellen op kantoor is de nieuwe trend op kantoren waar meerdere mensen samenwerken. Een belcel is een akoestisch belhokje met ruimte om met een laptop en telefoon te kunnen werken. Het is speciaal bedoeld om een online meeting te kunnen bijwonen of een telefoongesprek te kunnen voeren zonder overlast van aanwezigheid of geluid van anderen.
UW BEDRIJF IS GELD WAARD!
Masterclass bedrijfsovername

Heeft u plannen om een bedrijf over te nemen of te verkopen? Bij het overnemen van een bedrijf komt veel kijken. Het proces begint met een goede timing en voorbereiding. Een proces dat doorgaans meerdere jaren duurt. Het is belangrijk dat u inzicht krijgt in het koop- of verkoopproces van uw bedrijf en alle aspecten die daarmee verband houden.

Krijg antwoord op deze vragen en start met een goede voorbereiding. De masterclass wordt op verschillende locaties gegeven. Nieuwsgierig? Klik hieronder verder voor meer informatie.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 222 of d.dewaard@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven