This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
NOOIT TE KLEIN OM SLIMMER TE WERKEN
Slimmer ondernemen met chiptechnologie

Veel mkb’ers weten wel dat je je bedrijfsprocessen een stuk efficiënter kunt maken met automatisering. Maar in de praktijk is het vaak toch lastig om de juiste partij te vinden die je kan helpen met het implementeren. Zeker als je zelf niet veel kaas hebt gegeten van nulletjes en eentjes, en je budget beperkt is. En dus blijf je spreadsheets bijhouden in Excel of handmatig inventariseren.

Herkenbaar? Lees dan zeker verder. Want met de juiste chips, smart labels, antennes en scanners kun je tóch automatiseren, zonder dat het je heel veel geld, dure consultants of ingewikkelde implementatietrajecten kost. Het belangrijkste ingrediënt: RFID-technologie.

 
 
LOKALE BETROKKENHEID
Koploper in vernieuwende mobiliteitsoplossingen

Dat is hoe Friesland Lease zich graag profileert en het zijn woorden die het leasebedrijf in Drachten ook waarmaakt. Zo was Friesland Lease de eerste organisatie die leasefietsen in haar productportfolio opnam, maar ook op het gebied van rijden op groen gas en elektrisch rijden was Friesland Lease voorloper. “Ons doel is om het beter te doen dan de markt, daardoor kunnen we mee met de groten, zonder de lokale betrokkenheid uit het oog te verliezen”, stelt Mario Dekker, salesmanager en lid van het MT.
 
 
GAMIFICATION VOOR VEILIGER ONDERNEMEN
Gamification bij security awareness training

In een tijd waarin digitale bedreigingen voortdurend evolueren, is het cruciaal om je personeel bewust te maken van cybersecurity-risico's. Traditionele trainingen kunnen echter saai zijn, waardoor werknemers snel afhaken. Gelukkig biedt gamification een innovatieve en boeiende benadering van security awareness training.
 
 
VOORWAARDEN EN OVERWEGINGEN DIE VAN BELANG ZIJN
Reststroken, een alternatieve en goedkope manier voor meer bedrijfsgrond

Het aankopen van reststroken en niet geregistreerde grond voor zakelijke doeleinden kan een interessante mogelijkheid zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar uitbreiding of optimalisatie van hun huidige locatie. Reststroken zijn vaak stukken grond die geen duidelijke eigenaar hebben of niet actief gebruikt worden. Deze kunnen grenzen aan het eigendom van een bedrijf en bieden potentieel voor uitbreiding of andere zakelijke doeleinden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven