This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 

Beste
%FIRSTNAME%,

Het kan weer! De overheid heeft groen licht gegeven voor bijeenkomsten tot 50 personen. Dit betekent ook dat we weer met elkaar kunnen vergaderen op locatie. Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in jouw regio? In deze nieuwsbrief hebben we speciaal voor jou een paar interessante vergaderlocaties op een rijtje gezet. .

Veel leesplezier,
Anneke van der Heide
VEILIG EN ZORGELOOS VERGADEREN
Veilig vergaderen in Groningen

Op zoek naar een coronaproof (vergader)locatie in Groningen? Met meer dan 15.000 m² aan oppervlakte is er voldoende ruimte om op een veilige en prettige manier vergaderingen te organiseren.
OP ZOEK NAAR RUIMTE
Vergaderen op anderhalve meter

Terwijl werkend Nederland zich van de ene online sessie naar de andere verplaatst, is de behoefte naar fysiek overleg altijd blijven bestaan. De interactie en het samenspel van het lijfelijk samen zijn werden gemist. Het is dan ook niet vreemd dat het een van de eerste dingen is die we weer gaan organiseren.
HOE VIND JE ONLINE DE IDEALE LOCATIE?
Zo vind je de ideale evenementenlocatie voor jouw bijeenkomst

Het vinden van de ideale locatie voor jouw event kan weleens iets weghebben van een eindeloze zoektocht. Nederland is rijk aan honderden, zo niet duizenden locaties; tientallen daarvan voldoen aan jouw specifieke zoekcriteria en omschrijven zich daarnaast als ‘uniek’ en ‘inspirerend’. Wat is nou dé manier om in die wirwar van opties jouw perfecte plaatje te vinden?

 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij
0512-745200 of a.vdheide@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven