This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
ZORGMEDEWERKERS WORDEN NIET GEHOORD EN GEZIEN
Gezondheid.nl steunt zorgmedewerkers

“Gelukkig weten de meeste mensen niet hoe groot de druk op de zorg nu écht is. Dit komt omdat zij zelf nog geen zorg nodig gehad hebben. Maar als je als mens zorg nodig hebt, is het te laat om in te zien dat het in de zorg zo systematisch slecht georganiseerd is°, zegt Ronald Helder, initiatiefnemer van het platform Gezondheid.nl. Hij staat voor de volle honderd procent achter de actiedag in de zorg die vorige week plaatsvond en wil daar concreet invulling aan geven met een aanbieding voor zorgmedewerkers om een of meerdere dagen te onthaasten.
 
 
HOGERE KLANTTEVREDENHEID ÉN CONCURRENTIEVOORDEEL
Werk slimmer, sneller én leuker door de inzet van jouw eigen data

De termen ‘datagedreven werken’ en ‘data driven’ zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Organisaties maken steeds vaker de transitie naar een data driven organisatie, en werken dus datagedreven. Maar wat houdt datagedreven werken nu precies in? En misschien nog wel belangrijker; waarom zou je datagedreven willen werken? Als Business Intelligence specialist vertellen we je hier graag meer over.
 
 
WESSELS BOUWGROEP VERSTERKT HAAR POSITIE
Wessels Bouwgroep versterkt positie in de bouw met overname Winans uit Blokzijl

Vandaag maakt Wessels Bouwgroep uit Lichtenvoorde de overname van Winans uit Blokzijl bekend. De overname past binnen de strategische doelstelling van Wessels Bouwgroep om haar positie als toonaangevende partner in de bouw verder te ontwikkelen.
 
 
OPLEIDINGSAANBOD TEELT
Informatie middag/avond Yuverta mbo Geldermalsen

24 maart 2023 organiseert Yuverta mbo Geldermalsen een informatiemiddag/avond. Studiekiezers zijn tussen 16.00-20.00 uur welkom op school in Geldermalsen. Docenten staan klaar om hen alle informatie te geven over de opleidingen die Yuverta mbo Geldermalsen aanbiedt. Aanmelden voor de informatiemiddag/avond kan eenvoudig via de website.
 
 
VOORDELEN PRIVATE EQUITY
Mkb-bedrijf verkopen? Stap over angst voor private equity heen!

Private equity investeerders schieten als paddenstoelen uit de grond. Voor steeds meer beleggers is dit een prima optie voor hun geld, om buiten de beurs om te investeren in een onderneming. MKB-bedrijven reageren vaak huiverig. Dit zijn toch die ‘sprinkhanen’ die jouw bedrijf in no time leegtrekken? Of maakt onbekend onbemind?

Overnamespecialist Diligence ziet het vaak: MKB’ers die bij de verkoop van hun bedrijf de boot af houden richting private equity. Een gemiste kans, want private equity investeerders helpen juist vaak een MKB-bedrijf vooruit, weet deze specialist. Een casus uit zijn 25 jaar praktijkervaring.
 
 
PERSONEELSGEBREK OPLOSSEN!
Workshop: Los je personeelsgebrek op met een bedrijfsovername?

Heeft u last van een personeelstekort? Mogelijk is dit op te lossen met een bedrijfsovername: koop of verkoop of investeerder erbij.

Leer in deze workshop over de mogelijkheden en alle ins en outs van een bedrijfsovername. Bij een bedrijfsovername komt veel kijken. Het proces begint met een goede timing en voorbereiding en kost de nodige doorlooptijd. Het is essentieel dat u inzicht krijgt in het koop- of verkoopproces van uw onderneming en alle aspecten die hiermee samenhangen. Daarom hebben wij de Workshop Bedrijfsovername ontwikkeld. Krijg antwoord op deze vragen en ga van start met een goede voorbereiding.
 
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven