This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
MAAK GEBRUIK VAN FACTORING
Tijd voor de belastingaangifte

De blauwe enveloppen zijn weer op de mat gevallen en dat betekent dat de belastingaangifte weer ingediend moet worden. Ook voor ondernemers is het weer tijd om de inkomstenbelasting te betalen. Maar hoe zorg je er eigenlijk voor dat je altijd voldoende geld hebt om je inkomstenbelasting te voldoen? Wij geven je 3 tips.

 
BETALEN VOOR WAT JE GEBRUIKT
Maak van de facturatie een feestje met Facturi!

Als je voor jezelf begint, moet je ineens een hoop zelf regelen. De administratie is daarbij meestal niet het meest favoriete onderdeel. Want zeg nou zelf, je steekt toch liever al je tijd in datgene waar jij wél energie van krijgt? Bovendien moeten hiervoor vaak flink wat abonnementen worden afgesloten, wat al snel in de papieren kan lopen. Vervelend, want zeker als starter heb je vaak nog maar een beperkt budget.

 
 
IS ZAKELIJKE DYNAMISCHE ENERGIE IETS VOOR MIJ?
Zakelijke energie afsluiten: kies je vast, variabel of dynamisch?

Als ondernemer hoeven we je niet te vertellen wat een kostenpost je energieverbruik is. Logisch dus, dat je je goed informeert als het gaat om de keuze voor zakelijke energie. In de huidige energiemarkt kies je tegenwoordig naast vaste en variabele energiecontracten ook dynamische energiecontracten. In dit artikel krijg je een eerlijk overzicht van de voor- en nadelen op een rij.

 
+ Veiligheid en gezondheid op de werkvloer
 
LAAT JE ADVISEREN OVER ZUIVERE LUCHT IN JOUW BEDRIJF
Zuivere lucht is een recht, geen luxe

Zuivere lucht is niet alleen een recht, maar ook jouw verantwoordelijkheid. Wat doe jij om je medewerkers te beschermen tegen ernstige ziekten?

 
 
MAKKELIJK TOEPASBARE TIP
Maak je website beter vindbaar door het oplossen van indexering fouten binnen Google

Als ondernemer weet je vast wel hoe belangrijk het is om goed vindbaar te zijn voor jouw doelgroep. Je besteedt veel tijd aan het optimaliseren van je website, door het schrijven van nieuwe artikelen en het verbeteren van je website snelheid.

Je website kan namelijk beter gevonden worden door de indexering fouten in Google Search Console op te lossen!

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven