This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
HOE KAN IK DE BIJTELLING VOORKOMEN?
Auto van de zaak: voorkom als DGA de bijtelling

Je hebt een mooie auto uitgezocht en rijdt hier met veel plezier in. Enig minpuntje: de kosten zijn wel behoorlijk hoog. Gelukkig zijn er mogelijkheden om als DGA de bijtelling te voorkomen óf te verlagen.
 
 
MEDEWERKERS ZIJN SCHAARS
Brainclicken, The Brain Based Methode

De grootste uitdaging voor bedrijven is een optimale samenwerking om de concurrentiekracht te vergroten. Je wint aan concurrentiekracht met de juiste aandacht voor je medewerkers, klanten en relaties. Steeds meer ondernemers en managers voelen zich verantwoordelijk voor de groei en het welzijn van hun medewerkers. Als je de kunst verstaat om je ideeën en denkbeelden goed over te brengen en je begrijpt het gedrag van anderen, dan boek je meer succes.
 
 
LUKAS BURGERING JE PERSOONLIJKE MENTOR
Zo komt jouw verhaal goed in de media en houd je de pers te vriend

Het contact met woordvoerders van bedrijven is een grote ergernis van journalisten, zo bleek uit een onderzoek van CornerStone en de Nederlandse Vereniging van Journalisten (2018).

Toch kunnen journalisten en woordvoerders niet zonder elkaar: de pers wil de onderste steen boven hebben, en jij als woordvoerder wil met je verhaal goed uit de verf komen.

 
 
ESSENTIËLE ROL WISKUNDE VOOR MAATSCHAPPIJ EN INDUSTRIE
Topwetenschappers leggen belang wiskunde uit bij oplossen wereldproblemen

De TU Eindhoven en de Society for Industrial and Applied Mathematics (SIAM) houden van 26 februari tot en met 3 maart een van de grootste wiskunde-conferenties ter wereld in de RAI in Amsterdam: CSE23. Op woensdag 1 maart is het publiek uitgenodigd voor een gratis avond waarop zes topwetenschappers op een TED talk-achtige manier uitleggen waarom wiskunde essentieel is voor het oplossen van de grote wereldproblemen.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven