This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
HOOGLERAAR NOEMT HUURVERHOGINGSBEDINGEN MOGELIJK ONWETTIG
Huurverhogingen in vrije sector mogelijk onwettig

Door een golf recente uitspraken van kantonrechters van de Rechtbank Amsterdam, waarin deze bepaalde huurverhogingsclausules in strijd met Europees recht heeft verklaard, is commotie in ‘verhuurdersland’ ontstaan. Terecht, want deze uitspraken hebben mogelijk vergaande gevolgen en kunnen ertoe leiden dat verhuurders grote geldbedragen moeten terugbetalen aan hun huurders. Vandaar dat in de vakliteratuur ook al vergelijkingen met een atoombom zijn gemaakt, die mogelijk het faillissement van grote vastgoedverhuurders tot gevolg kan hebben. Hoe zit dit nu precies en loopt het allemaal zo’n vaart? Daar zal huurrecht advocaat Koen Wanders van Fruytier Lawyers in Business in dit artikel op ingaan.
 
 
ONDERNEMERS STAAN ER VAAK ALLEEN VOOR
Ondernemers laten groeien!

Ze hebben te maken met allerlei vragen en uitdagingen, bijvoorbeeld ‘hoe sta ik ervoor met mijn financiën’, ‘hoe vind ik meer klanten’ of ‘hoe zorg ik voor de juiste focus’? Daarnaast moeten ze voortdurend keuzes maken en hebben ze veel te doen; de social media, financiën tot aan sales en customer service. Ervaren ondernemers weten het, bij ondernemen komt heel veel kijken.

 
 
DE JUISTE PERSOON OP DE JUISTE PLAATS
'Inperken concurrentiebeding maakt arbeidsmarkt veel efficiënter'

Het huidige concurrentiebeding zit in de weg. In het hogere segment van de arbeidsmarkt (met een jaarsalaris boven de honderdduizend euro) zet dit een zware rem op de bereidheid van werknemers om van werkgever te wisselen. Te zwaar, omdat er vaak gerichtere methoden zijn om de belangen van de werkgever te beschermen, zoals het relatiebeding. Zo oordeelt dan ook vaak de rechter als het tot een juridisch geschil komt. En daar gaat een periode van veel onzekerheid voor zowel werkgever en werknemer aan vooraf.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven