This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Geen ruimte op kantoor? Of volledig ontzorgd worden op locatie? Neem een kijkje naar vergaderlocaties in jouw regio. In deze nieuwsbrief hebben we speciaal voor jou een paar interessante vergaderlocaties op een rijtje gezet.

Veel leesplezier,
Anneke van der Heide
SOMMIGE ZALEN BESCHIKKEN OVER EEN EIGEN BAR
Vergaderen aan het water

Alle vergaderzalen van Villa Westend in Velserbroek bieden een fraai uitzicht op de Westbroekplas. De locatie is te vinden aan de rand van het grote recreatiegebied Spaarnwoude (vlakbij Haarlem en op slechts 20 autominuten van Amsterdam).
WIST U DAT ER 300 UUR PER JAAR WORDT VERGADERD BIJ ZAPP OFFICE?
Vergaderruimte huren bij ZAPP office

Bent u op zoek naar de juiste vergaderruimte voor uw vergaderingen, waar grootte, uitstraling en faciliteiten belangrijk zijn? Wilt u eens iets anders qua opzet voor het huren van vergaderruimte dan denken wij graag met u  “Out of the Box” mee hoe wij samen met u een uniek vergaderconcept kunnen opzetten voor het huren van vergaderruimte bij ZAPP office. U kunt ook hiervoor gebruik maken van ons buitenterras.
2 VOLLEDIGE ZALEN-ETAGES
Verrassend vernieuwd en alles onder 1 dak

Onder de rook van Amsterdam vindt u Van der Valk Hotel Haarlem, gelegen aan de rand van het prachtige oude stadscentrum van Haarlem. Met zeer uitgebreide congresmogelijkheden, luxe en moderne hotelkamers, sfeervolle bar en restaurant en volop gratis parkeergelegenheid zijn wij een perfecte locatie voor alle zakelijke bijeenkomsten.

 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij
0512-745220 of a.vdheide@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven