This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN PRAKTIJKVERKLARING?
Inzetbaarheid van je personeel vergroten met de praktijkverklaring

Wil je de inzetbaarheid van je medewerkers vergroten en jouw medewerkers 100% in de praktijk opleiden? Is een mbo-diploma niet haalbaar, maar wil je wel investeren in je medewerkers? Dan biedt de (mbo-)praktijkverklaring welllicht uitkomst. Mbo voor professionals biedt maakwerk op het gebied van praktijkverklaringen en we denken graag mee wat het beste past bij jouw bedrijf en medewerkers.
 
EEN DAG VOL INSPIRATIE
Een springplank voor ondernemers: het MKB Next event

Op 14 november 2024 vindt het MKB Next event plaats in Utrecht, een dag vol inspiratie, kennisdeling en netwerken. Als ondernemer ben je continu allerlei ballen in de lucht aan het houden. Je geniet van het ondernemen en je omzet groeit, maar de keerzijde is dat je agenda en hoofd steeds voller worden. Het kan voelen alsof je bedrijf je boven het hoofd groeit. Herkenbaar? Je bent niet de enige.

 
 
INZICHT IN ECONOMISCHE TRENDS
Laat jij geld liggen als ondernemer?

Als ambitieuze ondernemer weet je dat er altijd meer te behalen valt. Stiekem weet je wel dat je te veel belasting betaalt, dat er méér winstmogelijkheden zijn voor jouw onderneming en dat je groeikansen laat liggen. Je hebt die vertaalslag nodig, maar hoe pak je dit aan en waar haal je in hemelsnaam de tijd vandaan om je hierin te verdiepen?
 
 
ZORG DAT DE ENERGIETRANSITIE JE NIET OVERKOMT
Lucam en Hartman winnen Koploperprijs duurzaam ondernemen

In de afgelopen maanden gingen twee groepen bedrijven en een scholengroep uit Flevoland en Overijssel intensief aan de slag met het verduurzamen van hun bedrijfsvoering en product- en dienstverlening. Ze kregen een uitgebreide nulmeting, stelden een duurzaamheidsagenda op en maakten een communicatieopdracht.
 
GROEI EN CONCENTRATIE
Koning Willem-Alexander opent nieuwe hoofdvestiging van Aalberts Hydronic Flow Control

Koning Willem-Alexander heeft op 7 juni de hoofdvestiging van Aalberts hydronic flow control in Almere officieel geopend. Vanuit deze locatie verspreidt Aalberts hydronic flow control wereldwijd haar innovatieve installatie-oplossingen, die de energietransitie faciliteren. Het complex van 34.000 m2 omvat een van de duurzaamste kantoorgebouwen ter wereld. Tijdens zijn bezoek kreeg de koning een rondleiding en voerde hij gesprekken met genodigden. Daarna verrichtte hij de officiële opening.
 
PASSIE VOOR DUURZAAM ONDERNEMEN IS ONMISBAAR
MVO Nederland benoemt Ankie van Wersch tot directeur-bestuurder

Ankie van Wersch (47) is de nieuwe directeur-bestuurder van MVO Nederland, het grootste duurzame-bedrijvennetwerk van Nederland. Ze volgt daarmee per 1 juli 2024 Maria van der Heijden op, die sinds 2016 aan het roer stond. Van Wersch maakt de overstap van Enviu, een internationale organisatie die zich richt op het lanceren, ontwikkelen en schalen van duurzame startups. Hier was ze sinds 2016 CEO.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven