This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Oost-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht

VASTE WAARDE, NU OOK IN DEVENTER, DAAR KAN JE OP REKENEN
Vaste waarde voor elke ondernemersfase

AACC Accountants & Bedrijfsadviseurs is al 45 jaar een bekende naam in Apeldoorn en Zutphen. Sinds maart 2020 kwam daar een nieuwe vestiging in Deventer bij, waarmee AACC inmiddels breed vertegenwoordigd is in de gehele StedenDriehoek.

Teus Brunekreeft, directeur van de locatie in Deventer ziet de toekomst met deze stap rooskleurig in. “We zijn klein genoeg om betrokken te zijn bij de ondernemer en persoonlijk te werk te gaan, en groot genoeg om een volledige dienstverlening aan te bieden. Dat belooft veel moois.”

DE JUISTE KENNIS PARAAT
Vallei Autogroep: van autobedrijf naar mobiliteitsaanbieder

De autosector is volop in beweging. Elektrische auto’s veroveren de markt, consumenten kiezen voor gebruik in plaats van bezit en het aanbod nieuwe en gebruikte auto’s is schaarser dan ooit. Hoe speelt Vallei Autogroep, een begrip in de vallei-regio, in op deze veranderingen?
WIL JE MEER VERKEER NAAR JE WEBSITE?
De voordelen van social media uitbesteden

Social media is een belangrijk kanaal om op een laagdrempelige manier met jouw klanten in contact te komen. Met de juiste posts op social media kan jij de relatie met bestaande klanten versterken en laat je potentiële nieuwe klanten met je kennismaken. Het beheren van social media kanalen en consequent posts plaatsen kost alleen heel veel tijd.
VAN JE BEDRIJFSDOELEN NAAR DATA OPLOSSINGEN
Bart Ensink van Little Rocket: “Wij helpen bij hoe je van data ook echt resultaat haalt”

Bart Ensink, digital strategist van het Enschede bedrijf Little Rocket formuleert het helder: klanten worden alles behalve gekleineerd als het gaat om digitale datavraagstukken, want voor erg veel bedrijven is het werken met data nog een leerproces. Hoe gebruik je data waarover jouw bedrijf beschikt op de goede wijze?

 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 223 of a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven