This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Driestroom ondersteunt mensen, jong en oud, met een ontwikkelings- of ondersteuningsvraag. Hoe? Door hen te begeleiden bij wonen, leren & werken en bij het invullen van de dag en welbevinden.

Maatschappelijke participatie is de basisfilosofie van Driestroom. “We ondersteunen en begeleiden mensen om hun alledaags geluk te realiseren. We kijken niet naar beperkingen, maar naar mogelijkheden.” Aan het roer van Driestroom staan Esther Nelissen en Wim Muilenburg. Zij vormen de Raad van Bestuur. Esther Nelissen: “Wij bestrijken met ons aanbod de gehele participatieladder: van een veilige en beschermde omgeving voor de meest kwestbaren tot ondersteuning van mensen met groeimogelijkheden naar regulier werk. Onze ambitie is iedereen te ondersteunen bij de optimale ontwikkeling bij het beklimmen van deze ladder.”

Namens de regiomanager Johannes Swieringa: veel leesplezier.
DRIESTROOM: “DIVERSITEIT EN INCLUSIE ZIJN GEEN ILLUSIE”

Driestroom gelooft in onbeperkt meedoen. Op eigen niveau en in eigen tempo. Wim Muilenburg: “Iedereen doet bij ons zoveel mogelijk mee in de maatschappij. Met wonen, met leren en met werken. Onze begeleiding en ondersteuning zijn dan ook gericht op ontwikkeling. We weten dat persoonlijke groei bijdraagt aan alledaags geluk. En dat is waar wij ons elke dag voor inzetten.”
Durft u het aan? Talentvolle medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt aannemen?

“De situatie op de arbeidsmarkt lijkt op korte termijn op de situatie van vóór maart 2020: Krapte op de arbeidsmarkt, ook in de Liemers. Als RSD hebben wij daar niet direct een oplossing voor. Toch zien we ondanks deze krapte mooie initiatieven ontstaan waarbij werkgevers willen investeren, met begeleiding van de RSD of een externe jobcoach, om mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden”, aldus Wilfred Hekkers, directeur RSD de Liemers.
‘In dit werk kan ik me elke dag verbeteren’

Alouis (43) houdt van hard werken in de buitenlucht. Het liefst in het groen, want dat geeft hem het gevoel van vrijheid. Door een succesvolle samenwerking van IPS (Individuele Plaatsing en Steun) bij RIBW Arnhem & Veluwe Vallei en de afdeling Werk en Inkomen van de Gemeente Lingewaard vond hij een prachtige baan als medewerker groenbeheer bij het waterschap. Een baan die hem op het lijf geschreven is, al had het heel wat voeten in aarde om die te vinden.
Fietschallenge A12 zet jouw medewerkers in beweging

Reizen jouw medewerkers door De Liemers? Doe dan met jouw bedrijf mee aan de FietsChallenge A12! Dit is dé fietsactie speciaal voor woon-werk reizigers in en rond De Liemers. De actie duurt nog tot en met 30 november 2021 en je kunt elke maand meedoen. Gaan jullie de sportieve uitdaging aan?
RhineTech dé partner in GreenTech

Machinebouwer RhineTech op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem is een belangrijke partner van GreenTech- bedrijven in Nederland en het buitenland. Het bedrijf ontwerpt en bouwt installaties en onderdelen voor recycling, bioraffinage en waterstoftechniek. “Het gaat vaak om het scheiden van opnieuw bruikbare grondstoffen uit reststromen. Denk aan plastic, rubber of plantaardige materialen. Kortom: de circulaire economie.”
Liemerse Ambassade: de economie stopt niet bij gemeentegrenzen

De economie van De Liemers heeft veel potentie. De regio heeft van oudsher een sterke maakindustrie; vanwege de ligging een grote logistieke sector; het achterland geeft veel potentie in de vrijetijdseconomie; ook de agrarische sector draagt flink bij aan de potentie van de regio. De Liemerse Ambassade is in het leven geroepen om die potentie goed onder de aandacht te brengen in Arnhem, Den Haag en Brussel, want de economie stopt niet bij gemeentegrenzen.
Ausems brengt brede expertise met nieuwe partners Mattijs Boer en Jeroen Radsma

Vanaf April 2021 sluiten Mattijs Boer en Jeroen Radsma als partners aan bij Ausems Vastgoed in Arnhem. Ausems is sinds de oprichting in 2009 door Dick Ausems tot een groep specialisten gegroeid, met maatwerk in zowel technisch als strategisch vastgoed advies en beheer.
Na een aantal jaar als zelfstandige, en later met personeel, te hebben gewerkt, is het samen verder bouwen van Ausems een logische volgende stap. Een avontuur dat bij elk van de heren al een tijdje genesteld bleek te zitten. Mattijs werkte zo’n 6 jaar bij Kruse & Lampo Vastgoed management als Technisch manager. Met een technische scholing als fundament ontwikkelde Mattijs zich verder uit tot een strategisch adviseur met het eelt op de handen.

Fiscale perspectieven op innovatief ondernemen

Ontwikkelt uw bedrijf technisch innovatieve producten of diensten? Dan is de kans groot dat u in aanmerking komt voor belastingvoordeel. Hoewel fiscale wetgeving regelmatig wijzigt, blijven de fiscale stimuleringsmaatregelen voor de meeste bedrijven nog steeds zeer interessant. BDO kan u daarbij helpen en adviseert daarnaast bij het inrichten van uw innovatieprocessen voor optimaal voordeel.
Samen inspirerend ondernemen op het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland? Word onze nieuwe buren!

Kimberly Van den Hater, Office Manager bij Allego B.V.: Het totaal gerenoveerde pand biedt veel daglicht en ruimte en is ons ideale visitekaartje. Tijdens de renovatie van het pand hebben wij onze ideeën actief mogen delen met IPKW waardoor een prachtig pand opnieuw is opgebouwd met een luxe en industriële uitstraling. Ook is het pand verduurzaamd. Door het gebruik van verschillende materialen en kleuren heeft iedere ruimte een eigen belevenis.
Ontmoet, ontdek en ontwikkel in Rozet

Rozet werkt vanuit een aantal afzonderlijke functies en vanuit een gezamenlijk perspectief aan een aantal ambities. Op deze speerpunten verwacht Rozet dat komende jaren extra inspanning nodig is om nog meer mensen te kunnen bereiken met taal, kunst en erfgoed. Het gaat hierbij om ambities als Persoonlijke Ontwikkeling, Taalvaardige Jongeren, Digitalisering en ook om de ambitie “Inclusief”. In ons strategisch plan staat: In 2024 is Rozet een inclusievere organisatie en representeert Rozet een bredere diversiteit van de samenleving.
Laat geliefden niet met zorgen en vragen achter

Een overlijden vraagt om tijd voor rouwverwerking. Maar die tijd is er vaak nauwelijks. Want ineens moet er van alles geregeld worden. Financiële rompslomp en in het slechtste geval zelfs familieruzie nemen nabestaanden zo in beslag dat de tijd om het verlies te verwerken in de knel komt.
j.swieringa@ondernemersbelang.nl   l   06 - 37444859
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven