This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING ONLINE MARKETING
Waarom “Leven Lang Leren” essentieel is voor de Online Marketing van bedrijven

In de steeds veranderende wereld van online marketing is een “leven lang leren” van cruciaal belang voor bedrijven en hun medewerkers. Het bijhouden van de nieuwste trends, technieken en tools is essentieel om succesvol te zijn in digitale marketing en te blijven groeien als organisatie. In dit artikel belichten wij, Dutch Marketing Academy, de belangrijkste redenen waarom een cultuur van “leven lang leren” een voordeel biedt voor bedrijven die de kansen van online marketing benutten.
 
 
COMPENSATIE VOOR INFLATIE
Zakelijk beleggen in vastgoedfondsen: een buffer tegen inflatie

De inflatie is nog altijd niet uitgespeeld en dat maakt het niet eenvoudiger om te bepalen waar je je vermogen of spaargeld het beste kunt investeren om te voorkomen dat het erodeert... Veerkrachtig en potentieel rendabel, kunnen vastgoedbeleggingsfondsen een zeer geschikte oplossing zijn, mits je je vermogen voor de lange termijn wilt laten groeien.
 
 
HET CREËREN VAN OPLOSSINGEN VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST
Top 10 trends en ontwikkelingen van duurzame kantoren en bedrijfsgebouwen

Wat zijn de trends en ontwikkelingen bij duurzame kantoren en bedrijfsgebouwen? Een overzicht van HEVO met de top 10.

”Samen op weg naar een duurzame toekomst!” WILLEM ADRIAANSSEN (HEVO)
 
 
DE LEKKERSTE ZOMERPAKKETTEN
De lekkerste borrelplanken en cadeaupakketten voor deze zomer!

De zomer biedt lange avonden. Gelukkig maar, want de warme temperaturen zijn perfect om de avond buiten te verlengen. Bij de Zuivelhoeve bieden we elk seizoen een perfect assortiment voor deze tijd van het jaar. Ontdek nu al onze zomerpakketten, versbereide borrelplanken en heerlijke borrelhapjes zoals diverse dips en tapas.
 
 
HULP EN EERLIJK ADVIES BIJ JE FINANCIERINGSAANVRAAG
Varink, voor advies en begeleiding bij financieringsaanvragen

Je bent een ondernemer en je hebt een zakelijke lening nodig. Je pakt de telefoon op en belt één van de vier grote banken in Nederland en je krijgt contact met hun call center. Een vriendelijke medewerker loopt samen met jou door een vragenlijst heen en doordat je jezelf goed hebt voorbereid breng je het er zonder al te veel kleerscheuren vanaf. Na nog een aantal stappen doorlopen te hebben die leiden tot de uiteindelijke financieringsaanvraag, krijg je na zes weken een antwoord van desbetreffende bank: “nee.”
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven