This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
KLAS MOET WEER CENTRAAL STAAN, TOEZICHT WORDT STRENGER
'Ingreep in onderwijs toont aan dat zelfsturing soms te ver is doorgeschoten'

Het is een goed idee dat minister Wiersma van Onderwijs meer toezicht wil op wat er in de klas gebeurt. Het concreet en meetbaar maken van leerdoelen zorgt voor meer duidelijkheid, dat geeft scholen houvast. Leraren, scholen en schoolbesturen weten dan veel beter wat er van hen wordt verwacht, en ook wat de consequenties zijn als ze niet goed presteren.
 
 
SAMEN KOM JE VERDER
Kooi Camerabewaking gelooft heilig in samenwerking

Klaas IJkema, Key Accountmanager Benelux: “Voor ons ligt de kracht van samenwerking vooral in verbinding. Een brug slaan tussen wederzijdse wensen.”

In steeds meer branches zien we behoefte aan onze camerasystemen ter ondersteuning van producten of diensten. Kooi Camerabewaking denkt graag mee. Hoe kunnen onze technische oplossingen als de UFO en de RED de uitdagingen en doelstellingen van andere bedrijven helpen realiseren?

 
 
VERHOOGT PRECISIE EN HET AUTOMATISERINGSNIVEAU
Bosch Rexroth wint HERMES AWARD 2023 met Smart Flex Effector

“Bosch Rexroth geeft vorm aan de toekomst van automatisering door hardware en software intelligent met elkaar te verbinden”, benadrukt Thomas Donato, lid van de raad van bestuur verantwoordelijk voor de divisie Factory Automation bij Bosch Rexroth. “Door de interactie van sensortechnologie en software kunnen industriële robots werknemers ontlasten van puur repetitief of inspannend werk.”
 
TIPS VOOR EEN STERK WACHTWOORD
World Password Day: zo maak je een onkraakbaar wachtwoord

Elk jaar op de eerste donderdag van mei is het World Password Day. Check Point Software, leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen wereldwijd, herinnert iedereen aan het belang van sterke wachtwoorden, aangezien deze een van de belangrijkste beveiligingslagen vormen in de strijd tegen cybercriminelen.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven