This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio West-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht
HET WORDT MAKKELIJKER ZELF TE STUREN OP INNOVATIES
Het leukste thema in de maakindustrie: van maatwerk naar standaard

Mooi dat je als bedrijf in de maakindustrie maatwerk kunt leveren maar als je wilt groeien, zal je toch na moeten denken hoe je je maakproces meer kunt standaardiseren. Want wees eerlijk, stiekem kost het de engineering vaak veel meer tijd (en daarmee geld) dan je van tevoren had ingeschat om tegemoet te komen aan de vraag van de klant. Als je dat voor alle klanten zo moet doen, is dat simpelweg niet haalbaar. Overstappen van Engineer to Order (ETO) naar Configure to Order (CTO) is daarmee een must.
DE PRAKTIJK IS EEN MOTIVERENDE FACTOR VOOR ONZE STUDENTEN
Albeda@work verbindt 20.000 talenten aan organisaties en ondernemers

Suzanne Langbroek, directeur Albeda College Economie & Ondernemen, is trots op wat er al is bereikt met de samenwerking tussen Randstad en Albeda voor MBO opleidingen. Die samenwerking behelst meer dan zomaar het verzorgen van bijvoorbeeld stageplekken. “We hebben de opleidingen Intercedent, Marketing & Communicatie en Junior Accountmanager binnen ons mbo gekoppeld aan het studentenuitzendbureau Albeda @work powered by Randstad. Het blijkt een succesvolle koppeling te zijn tussen opleiding en de praktijk, maar ook het onderwijs en ondernemers. Van acquisitie, matching, contractbeheer tot de financiële afwikkeling. Alles wordt door studenten uitgevoerd.”
ORGANISEREN VAN SAMENWERKING EN REGIE IN HET SOCIAAL DOMEIN
Online informatiesessie opleiding Regisseren zonder macht in het sociaal domein

Overheden moeten hun verantwoordelijkheid in toenemende mate delen met andere organisaties, andere bestuurders en met burgers. Dat geldt zeker in het brede sociaal domein. Waar het traditionele bestuur meer top-down georganiseerd kon worden, is de huidige governance veel meer een proces van samenwerking: op meerdere niveaus binnen de organisatie en met meerdere betrokkenen (multi-level en multi-actor). Naarmate taken en opdrachten complexer zijn, wordt het moeilijker integraal beleid te ontwikkelen en uit te voeren.
BLIJF JE ARBEIDSRELATIES INVENTARISEREN
Werknemers of toch zzp’ers? Tips voor werkgevers

Het zal je vast niet zijn ontgaan. Medewerkers van platformorganisaties zoals Uber, Deliveroo en Helpling moeten in de toekomst als werknemer worden gezien in plaats van als zzp’er. Tenminste, als het aan de Europese Commissie ligt. Hun voorstel moet ervoor zorgen dat platformwerkers meer zekerheden krijgen en beter beschermd zijn.
GTM-STRATEGIE VERGROOT KANSEN OP SUCCES
Een Go-To-Market strategie: iedere startup heeft er een nodig

De Go-To-Market (of GTM) fase is een cruciale fase waar je als startup doorheen zult moeten op weg naar impact en groei. Want zonder een geslaagde go-to-market kan het voor je startup gelijk game over zijn.

Helaas verkoopt geen enkel product zichzelf. En om jezelf de frustratie te besparen van een mislukking, is het belangrijk om van tevoren een plan te maken om je product stap voor stap naar de markt te brengen. Dat plan heet een Go-To-Market strategie.

BENT U BENIEUWD NAAR DE VEILIGHEID VAN UW WEBSITE?
MKB webinar: hoe ben ik als familiebedrijf toekomstbestendig?

Tijdens ons webinar van 29 maart gaan onze specialisten in op twee belangrijke onderwerpen voor het (MKB-)familiebedrijf, namelijk de cybersecurity van uw website en noodopvolging.

  • De cybersecurity van uw website, naar aanleiding van ons benchmark onderzoek onder meer dan 500 MKB/DGA familiebedrijven én de top 200 familiebedrijven in Nederland.
  • Noodopvolging, wat en hoe regelt u zaken om een plotseling en/of tijdelijke uitval van de directeur-eigenaar in het familiebedrijf op te vangen, de harmonie in de familie te behouden en de impact op de continuïteit van het bedrijf te beperken.
UW BEDRIJF IS GELD WAARD!
Masterclass bedrijfsovername

Heeft u plannen om een bedrijf over te nemen of te verkopen? Bij het overnemen van een bedrijf komt veel kijken. Het proces begint met een goede timing en voorbereiding. Een proces dat doorgaans meerdere jaren duurt. Het is belangrijk dat u inzicht krijgt in het koop- of verkoopproces van uw bedrijf en alle aspecten die daarmee verband houden.

Krijg antwoord op deze vragen en start met een goede voorbereiding. De masterclass wordt op verschillende locaties gegeven. Nieuwsgierig? Klik hieronder verder voor meer informatie.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 223 of a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven